Kaheksa naist astus kohaliku võimu ülekohtu vastu välja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Algatusrühma liikmed Triin Raave (vasakult), Annely Rahkema, Maris Altmann, Triin Tiik, Pille Kaisel, Anu Mätas, Anni Pea ja Silvia Lotman. Erakogu

Kaheksa Lääneranna naist koondus kohaliku võimu viimase paari aasta ülekohtu ja kiusu vastu algatusrühmaks, et näidata, et valda saab juhtida ka teisiti, ning kutsub liituma „Terve valla“ foorumiga.

„Naistel sai kõrini, et tõsised mehed otsustavad kinniste uste taga,“ ütles Virtsu rahvamaja endine juhataja, algatusrühma liige Triin Raave Lääne Elule. „Me elame ikkagi demokraatlikus riigis.“

Raave märkis, et Virtsu elanikuna on ta tajunud kogukonnatunnet, mida viimased kaks aastat on varjutanud vallajuhtide kius. „Meie inimesed väärivad, et neid kuulataks ja kaasataks,“ märkis Raave.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pärnumaa
3 tundi tagasi

Lääneranna uudised.

Ajakirjanikule teadmiseks
6 tundi tagasi

Virtsu rahvamaja ? – pange õige nimi Virtsu kooli saal. Ja kui see protesti seltskond lumelabidaga(nimed on ka ilusti kirja pandud, hea teada) tahab võidelda seaduslikult valitud võimu vastu , siis on neil õigus muidugi seda teha, aga tulemus ikka ümmargune null.

Herdi Pihl
5 tundi tagasi

Miks seal kooli saalis siis rahvamaja ei või olla? Kui rahvas koos käib majas siis ongi rahvamaja.

A., kirjutada oskad, lugeda aga mitte
4 tundi tagasi

Sildil on kirjas – VIRTSU RAHVAMAJA.

kohalik
8 tundi tagasi

see on juba tõeline vastuhakk, nagu Vabadussõda või nii…. saab näha, mida liberaalne diktatuur nüüd ette võtab, kas pannakse kohe riigireetmise süüdistusega vangimajja?

Mati Põdra
8 tundi tagasi

Ägedad naisterahvad, läheks või soomuutmisoperatsioonile…

Majaomanik
9 tundi tagasi

Demokraatlikus riigis!? Kas need vallajuhid on siis ebademokraatlikult valitud??

Mati Põdra
8 tundi tagasi
Reply to  Majaomanik

Võisid küll olla demokraatlikult valitud – aga normaalsed inimesed täidavad ka neid lubadusi, mille eest valitud said, mitte ei hakka esimese asjana oma lubadusi pea peale keerama.

Ei saa jätta kordamata oma lemmiklauset: ei pääsenud küll volikokku, aga täitsin ikkagi oma ainsa lubaduse, mille välja käisin.

Naerukoht
7 tundi tagasi
Reply to  Mati Põdra

Tüüpiline sotsi mõtlemismall. Aga mis oli majandusolukord siis ja mis on praegu- need on erinevad situatsioonid. Ja vallajuhtimine peab sellega kaasa minema, mitte jäärapäiselt lubadusi täitma

Mati Põdra
7 tundi tagasi
Reply to  Naerukoht

Kas ma rääkisin mingist erakonnast? Tõeline MEES teeb seda, mida on lubanud.

Vanasõna
7 tundi tagasi
Reply to  Mati Põdra

Tahtmine on taevariik, saamine see iseasi.

Platnoi
7 tundi tagasi
Reply to  Vanasõna

Vanasõna, miks siin vangla žargooniga?

"jäärapea"
7 tundi tagasi
Reply to  Naerukoht

Naerukoht õigustab oma nime: milline on majandusolukorra erinevus 2021, 2022, 2023, kui meenutada? Ainus “huvitav” asi on see, et poliithallid ja -ässad vihjasid enne valimist, et nii jätkata ei saa, aga valimispropagandas Lääneranna Valimisliit “tegelikku” olukorda ei kajastanud, lubati ainult head ja rohkem.

IRW
5 tundi tagasi
Reply to  "jäärapea"

No rahval tasuks ikka pikalt peeglisse vaadata. Nagu oleks see esimene kord kui valimislubadused vaid lubadusteks jäävad. See on juba pigem reegliks kujunenud. Nii et jõudu peeglisse vaatamisel.
Ja majandusolukord oli valimiste eel ikka hoopis teine. Ja kui ka tulevad uued jõud, siis neid koole ja muid asutusi nagunii enam tagasi tuua ei saa, kuna tengelpung on kokku kuivanud

"jäärapea"
4 tundi tagasi
Reply to  IRW

Näen, et õigustate valetamist, “poliitikud valetavadki”, ütles valelt tabatud Lobja aastaid tagasi enda õigustuseks, muutust pole näha… on “reegliks muutunud”.
Millises seisus oli valla majanduslik olukord 2021. aastal ja nüüd. Mis see vahe ikkagi on? Täpsusta, muidu jääd demagoogiks… ühinemisraha oli ju seks ajaks juba ammu uhkelt kulutatud.

Küsimus
9 tundi tagasi

Pildil kohaliku tsirkuse trupp?

Nimetu
9 tundi tagasi
Reply to  Küsimus

Ettepanek: naised, kinkige vallajuhtidele kölni vett nimega “VIRTSU”!

Hellat
4 tundi tagasi
Reply to  Küsimus

Selle trupi kloun kommenteerib siin!