Lääne-Nigula asendab osavallavanemad piirkonnajuhtidega

Andra Kirna

andra@le.ee

Lääne-Nigula vallavolikogu esimees Mikk Lõhmus loodab, et kasu ümberkorraldusest on suurem kui palgakulude kokkuhoid. Foto Urmas Lauri.

Neljapäeval volikogus kinnitatud põhimäärus lubab Lääne-Nigula vallal loobuda kaheksast osavallavanemast ja panna valda juhtima kolm piirkonnajuhti koos kolme halduriga.

Lääne-Nigula vallavolikogu esimees Mikk Lõhmus ütles, et määruse muudatus lõi eelduse osavaldade reformiks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tiiu
2 päeva tagasi

Nii edasi ei ole võimalik leppida, vallal üks ämbri kolin teise järgi, kui ähvardused, survestamine, seadustele mittevastavad Otsused, näppamised, KOV il on kohalikud seadused, üks viimastest, või eelviimastest oli 19.sept. volikogu ülekandest, volikogu liikmele oli esitatud 2 küsimust lahendamiseks, mille sisu ei avaldatud, irve näos väljendas suhtumist, sest oli vaja varjata ebaõigeid tegevusi Marimetsa looduskaitsealal pikaalt toimunud seaduste rikkumistest. No kärbseseeni sööma hakata ei soovita. Aga peeglisse nõuan vaadata kindlasti ja tõsiselt, õppige selgeks mis on KOVis õigused ja kohustused lauaääres istujatel. Eksami sooritamine võib olla tegevuse tagajärg mitmes pildis, korruptsiooni kahtlus. Häbi!! Vabandan nende ees ,kui tunneb end puudutanud… Loe rohkem »

Volinik.
4 päeva tagasi

Se hääletus seal istungil läks küll ikka
Mikul väga õnnelikult, saadi üle noatera need 13 häält kokku. 12 ga poleks läbi läinudki. Ta peab tänama opositsiooni tegelasi, kes appi tulid !!

Homo (sapiens )
5 päeva tagasi

Eks raha peab ikka toiduahelas omade vahel liikuma. Huvitav,palju siis nn. Lahkamishüvitisi makstakse ja paljud samad tegelased uues ametis jätkavad ??

Volinik.
3 päeva tagasi

Ca pooltel tänastel OV vanematel puudub igasugune pädevus seda tööd teha, pigem on naad kohtäited ja tegelevad tilu-liluga !!!

kohalik
5 päeva tagasi

Need 8 ei kao valla toiduahelast kusagile,küllap neile mingi peenem amet välja nuputatakse. Järelikult saame juurde 3 uut stinovnikut oma kukile. Huvitav kui palju meid maamatse annab veel reformida? Elu on näidanud,et kõik selle tainapea reformid on maarahva kõri koomale kiskumiseks.