RMK rajab Paralepa metsa õpperaja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto Urmas Lauri

Riigimetsa majandamise keskus (RMK) kavandab koos Haapsalu linnavalitsuse ja Haapsalu spordibaasidega Paralepa metsa õpperada.

Kus õpperada täpselt kulgeb, kui pikk see tuleb ning kui palju raja projekteerimine ja ehitamine maksma läheb, pole veel teada.

„See on nii algusjärgus, praegu saime alles [linnavalitsuselt – toim] projekteerimistingimused kätte. Raja marsruut pole veel päris paigas, töö alles käib,” ütles RMK Lääne-Eesti piirkonna külastusjuht Marju Pajumets. „Tuleb korralikult tähistatud lihtne õpperada viitade ja infotahvlitega.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Alo
2 päeva tagasi

Põnev, põnev lastega sinna uudistama tulla!

Tanel
4 päeva tagasi

Miks seda kõike vaja on?

Ärni
4 päeva tagasi
Reply to  Tanel

Et saaks ikka Paralepas raiet teha. Ja seda lausa Haapsalu linnavalitsuse heakskiidul. Kuna Paralepas pole ammu raiutud siis hetkel ei ole ka ju midagi metsakasvatuslikku seal näidata. Seega seltsimehed saed tööle ja raha ja rada tuleb 😉

heh
2 päeva tagasi
Reply to  Ärni

Paralepas on palju metsakasvatuslikku näidata. Lausa õpikunäited, kuidas metsa kasvatama peab. Võiks lausa öelda, et natuke liiga ilusad ja head näited, sest mets kasvab seal hästi.