Mikk Lõhmus: kuidas edasi, Lääne-Nigula?

Lääne-Nigula vallavolikogu esimees Mikk Lõhmus. Foto: Urmas Lauri

Teave Lääne-Nigula valla juhtimises kavandatavatest muudatustest on eeldatavasti jõudnud vallaelanike kõrvu ning on olnud teemaks nii kogukondades kui ka mitmetes Lääne Elu artiklites. Nüüd, kui oma arvamuse on andnud osavallakogud, saab teha esimesed kokkuvõtted ja selgitada veel kord, miks on vallajuhtimisele uut käiku vaja.

Lääne-Nigula valla kaheksa osavalla süsteem on olnud kasutusel peaaegu kolm aastat, kuid selle ajaga on ilmnenud mitmed kitsaskohad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vahi aga
1 päev tagasi

Vallajuhtimisele tuleb uus käik ja areng siis kui vana eest ära läheb:) Ei ole midagi uut päikese all, lugege enne eelmise KOV valimiste aegseid tekste – kas on midagi muutunud ja vastus on, ei midagi. Loll saab kirikuski peksa, seda ka rumal valija.

Külamees
17 minutit tagasi
Reply to  Vahi aga

Keda siis tark valija ka valida saaks? Tõsiselt, kes oli siis viimastel valimistel see tark valik?
Nii omavalitsuste kui värskemalt meeles oleval riigiviletsuse valimistel.
Vahepeal ei käinud oma tosin aastat valimas, sest ei näinud tarka valikut, paremaks see asja ei teinud, nüüd olen püüdnud valimas käia ja oma arust parimat valikut teha, aga lolliks ikka jäänud. Sest need parimad, kas ei pääse püünele, teevad muud kui lubasid, osutuvad ülepea kellegi puudliks, vms.
Targaks valijaks saamise reegel selles soos paluks avaldada.
Ette tänades.