Erkki Bahovski: USA demokraatia teelahkmel

Erkki Bahovski.

Erkki Bahovski.

Ameerika Ühendriikides on puhkenud demokraatide leeris paanika pärast seda, kui nende presidendikandidaat ja praegune president Joe Biden esines väga nõrgalt teledebatil vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi vastu.

Biden ajas sõnu segi, kokutas ja tegi mõttetuid pause. Trump ajas oma tavalist, alternatiivsete faktidega pikitud juttu, aga USA ja rahvusvahelise üldsuse tähelepanu koondus Bidenile. Kuidas võib Biden juhtida USAd veel neli aastat? Ja kuidas ta ameeriklasi praegugi juhib?

Mõneti veider ja koomilinegi oli lugeda uudiseid demokraatide „avastusest“, et Biden ei mänginud teledebatil välja ja kannatab selgelt vanadusnõtruse all. Kuidas saab Bideni vanadusnõtrus olla mingisugune avastus?

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vahi aga
1 päev tagasi

USA demokraatia on teelahkmel, et siis kas lõpeb demokraatide poolt valetamine ja vassimine, mis on viinud demokraatia kriisi? Autor võiks ikka jõukohast matetjali käsitleda:)

uskmatu
2 päeva tagasi

Ammu on selge,et Biden ei juhi midagi ja tegelikkuses juhib Obama klann !

arst
2 päeva tagasi

Lugu sellest, kuidas liberaalsed pimedad äkki nägijaks said.