Juhtkiri: salasilm

Lääne Elu

info@le.ee

Avalikkuses on sügavat hämmingut ja teravat pahameelt tekitanud maksuameti soov saada tulevikus ligipääs ettevõtete pangakontodele. Et ligipääsu tahetakse ainult ettevõtete pangakontodele, on iseenesest juba samm tagasi, sest esialgu oli maksuametil soov pääseda ka eraisikute kontodele.

Põhjendused, miks seda soovitakse, näivad muidugi ülimalt õilsad – selline kontroll peaks tagama, et inimesed ja ettevõtted ei susserdaks maksudega. Riigile on ju vaja, et inimesed ja ettevõtted korralikult maksu maksaks, sest riigi rahakotis valitseb teadupärast suuremat sorti auk.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maksuamet
16 päeva tagasi

pidi kõik üle oma võimete elajad välja selgitama ja vastutusele võtma mäletan, koputajatele makstakse ka eritasu info eest, võtame STASI kogemused üle ja riigikassa hakkab üle ajama

eriti
17 päeva tagasi

põhjatu on riigikantselei rahakott, mis selle turismikontori eelarva on on saladus

kodanik
17 päeva tagasi

Liberastide valitsuse ajal on riigikassa nagu ilma põhjata kaabu, vala sisse palju tahes, ikka on kaabu põhjas vaid sendid.