Nelli Differt: olümpialane, kes kuulab universumit

Vehkleja Nelli Differt ütles, et mitte enam esimeses nooruses olümpiadebütandina ei satu ta ehk olümpiaareenile jõudes enam sellisesse eufooriasse nagu mõni noorsportlane. Foto: Malle-Liisa Raigla

Pariisi olümpiamängudele pääses ainsa Eesti vehklejana Nelli Differt. Eelmisel laupäeval võis teda näha Haapsalu vehklemishallis.

„Olümpiani on jäänud kaks kuud ja kaks päeva,” oli Differti esimene lause, kui kokku saime.

„Ahaa!” mõtlesin endamisi. „Sportlase sisemine kell loeb suurstardini jäänud päevi ja tunde.” Vestluskaaslane lugenuks nagu minu mõtteid, kui jätkas elevil: „Närvilisus võibolla veel tuleb, kuid praegu tunnen eelkõige suurt põnevust. Ikkagi esmakordselt olümpiale.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Podcast
25 päeva tagasi

Ei peaks olema Eesti külge kleepunud,kui eestimaalane ei austa just.Tänan!

Peedu
27 päeva tagasi

Mis on saanud Lehisest? Kas on tegev?

Anonüümne
26 päeva tagasi
Reply to  Peedu

Internetis Katrina kohta on info täiesti olemas ,koostöö küsimus mitmepoolne ja postraumaatiline sündroom ehk,kõik pole nagu tankid.

Gaia
25 päeva tagasi
Reply to  Anonüümne

Lehise otsused on aktsepteerimiseks,mitte et peaks jääma nagu lapseks eluseg ja laskma end väänata.Kui ei kiideta otsuseid heaks,seega ei armastata,siis on vaja endast ise lugu pidada.Ja Katrina pole kakleja-tüüp,hoiab pigem eemale sellistest inimestest.

Gaia
25 päeva tagasi
Reply to  Gaia

Lisaks on Katrina vana tark hing ,ja selliseid eriti ei sallita madalama poolt,ning loobitaksegi võikalt kaikaid kodarasse nii kuidas annab.Aga ajad muutuvad,tõde võidab.

Ausalt
25 päeva tagasi
Reply to  Gaia

Ainus,mida olüpiavõitja praegu teha saab,on hoida oma maailm puhtana,hing tervena ja oma vägi enda juhtida.Edu eelmistele ja tulevastele olüpialastele!

Jop
25 päeva tagasi
Reply to  Peedu

Saan täpselt aru,mis toimub.,,Kättemaks,, ,väiklus, ,,oma punt,, ,raha on peamine,, kehv kaotaja oma kaotust ei tunnista,ta ,,võitleb,,.edasi.