Lipupäeval lehvib sinimustvalge üle ilma

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lipu heiskamine. Foto: Kaire Reiljan
Lipu heiskamine. Foto: Kaire Reiljan

Kultuuririkkuse aasta toimkond kutsub tähistama Eesti lipu 140. aastapäeva lippe heisates ja sinimustvalgesse riietudes, näidates selle kaudu, et Eesti lipp ühendab kõiki, kellele Eesti on kallis.

4. juunil saab tõsta lipuvärvid kõrgele kahel viisil. Esiteks heisates sinimustvalge oma kodus, kontoris ja kõikjal mujal ja teiseks riietudes lipuvärvidesse või lisades riietusele mõne sinimustvalge detaili.

Selleks, et eri viisidel heisatud lippudest moodustuks Eesti lipp, mis üle ilma lehvib, ootab kultuuririkkuse aasta toimkond lippudest pilte või videoid. Postitage oma lipupildid Facebookis, kasutades teemaviiteid #meielipp ja #kultuuririkkus.

Pildid ja videod on teretulnud hiljemalt 4. juunil, aga neid võib postitada ka terve juuni jooksul. Kõik postitatud pildid ja videod koondab kultuuririkkuse aasta toimkond ühiseks Eesti lipuks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments