Uued toidukohad toovad uued maitsed

Andra Kirna

andra@le.ee

Voldi pruulikoja õllemekkimise toas Virre teenindab külastajaid Imre Balder (vasakul). Pruulikoja ja joogikoha ühe omaniku Marko Kasepalu sõnul toidule Virres suuremat rõhku ei panda. Foto: Andra Kirna
Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :

Voldi pruulikoja õllemekkimise toas Virre teenindab külastajaid Imre Balder (vasakul). Pruulikoja ja joogikoha ühe omaniku Marko Kasepalu sõnul toidule Virres suuremat rõhku ei panda. Foto: Andra Kirna

Suvi toob Haapsallu mitu uut joogi- ja söögikohta ning muutusi teevad ka varem siin tegutsenud toitlustajad.

Nädalapäevad enne itaalia veinipäevi avab Ehte tänavas uksed veinibaar Venezia. Ettevõtmise taga on perekond Tilk, kellele andis idee veinibaar avada telesaade. „Üks mees tutvustas Veneetsia populaarseid veinibaare bàcaro’sid, kus veini kõrvale serveeritakse cicchetti’sid ehk ühest või mitmest mereannist, lihast või köögiviljast suupisteid saiaviilul. Selle kõrvale joovad veneetslased väikese klaasi valget veini, mida nad nimetavad ombra’ks (varjuks – itaalia k),“ rääkis Elise Tilk. Nähtu viis pere Veneetsiasse, seda kõike ise järele proovima.

Artikkel jätkub peale reklaami

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Reklaam
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pildil
1 aasta tagasi

pole ju toidukoht, nagu nad ise ütlevad, seal toidule röhku ei panda, tavaline sabigaalovka, kus hinnad nagu taksoviinal

deliirikum
1 aasta tagasi

debiilikum, postimees kirjutab, et tartu ülikooli uuring näitas, et ka lühiajaline kokkupuude rämpstoiduga laastab me aju, kui ka veel tarbida sinna juurde alkoholi on protsess pöördumatu

kõik
1 aasta tagasi

need läbijooksikud ja gastrolörid ajavadki siin linnas hinnad lakke, tuleks jälle linn lukku panna, oleks tolmu vähem ja õhk puhtam

eimingit
1 aasta tagasi

kasu enamusele linnarahvale, ainult paarile kõrtsule, bensukatele, kaubanduskeskustele, üks pidev võõraste festival meie kukil.

Vete raan
1 aasta tagasi

Sooja leiba mõtelge…

rahatoojaid napib
1 aasta tagasi

Päris mitu uut kohta. Mitu neist püsima jäävad? Kas ükski?

margus
1 aasta tagasi

Jälle ainult vingume, minuarust tore kui uusi kohti juurde tuleb, keegi ei käsi seal käia kui ei meeldi.

Kai
1 aasta tagasi
Reply to  margus

Ei, ei,ei kohe kindlasti ma sellistesse kohtadesse ei lähe!

Napak
1 aasta tagasi
Reply to  margus

Mis seal toredat on? Hinnaklass on mõistlik uutel tegijatel vast vaid Spordikeskuses kus ka vana tegija uuel platsil.

lüpsjad
1 aasta tagasi

karjatalitajad

Uku
1 aasta tagasi

Õudne, õudne jälle üks mõtetust mõtetum koht Haapsallu. Haapsalus suurlinnadest madalamad palgad ja siis arvate, et rahavs jõuab kõrtsu minna veel jooma ja sööma?????Oi, tsiisus küll!!!

Härra Õ
1 aasta tagasi
Reply to  Uku

Suvel on ikka kõik kohad rahvast täis, nii et endal pole ruumi kuskile istuma minna. Inimestel on raha küll. Kui palk on liiga väike, siis kuskil on tehtud valed otsused.

kohalik
1 aasta tagasi
Reply to  Härra Õ

Need ei ole kohalikud inimesed, kes suvel kõrtsusid ummistavad.

Härra Õ
1 aasta tagasi
Reply to  kohalik

Kas see baar tehakse siis ainult kohalikele??

Eli
1 aasta tagasi
Reply to  kohalik

Loomulikult pole kohalikud! Jalutades kohalikuna tänaval näen ainult võõrast rahvast.

Vilusovv
1 aasta tagasi
Reply to  Härra Õ

Õnnetud inimesed kes tunnevad end õnnelikuna ainult süües!

Inge
1 aasta tagasi
Reply to  Vilusovv

Sedasi võib ja kohe kindlast läheb paksuks!

Nälg
1 aasta tagasi

Õgardite pealinn.