Juhtkiri: internetis risti löödud

Lääne Elu

info@le.ee

See, mis veebruari alguses Suure-Lähtrus toimus ja kuhu juhtunu uurimine on jõudnud, on šokeerinud kogu Eestit. Inimesi ei saa ka hukka mõista, et pärast teadet naise kinnipidamisest liikus nende peades juhtunust vaid üks, kõige tõenäolisemana tunduv versioon, eriti kui vaadata naise postitusi sotsiaalmeediakanalites. Siiski ei tasu unustada, et sama juhtumi kohta on ka varem mitmesuguseid loogilisena tunduvaid versioone esile kerkinud ja inimesi on hukka mõistetud, kuid need variandid pole hiljem kinnitust leidnud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vot siis
6 kuud tagasi

Et siis reljeefne ühiskondlik hukkamõist on liiast? Mõrvar jääb alati mõrvariks ja säärane teguviis ei ole lihtsalt sünnis olenemata võimalikest kergendatavatest asjaoludest. Politsei võiks oma olematu maine paremaks kujundamiseks (manitsus)sõnadelt reaalsetele tegudele üle minna, aga mitte tegeleda ühiskonna õpetamisega.

Rahvas
6 kuud tagasi

Annab tunnistust meie ametivõimude pädevusest- 2 kuud uurimist ja mitte midagi!
laanet peab KOHE tagasi astuma!!

tule
6 kuud tagasi

mine, eile , oota, kuhu

Maakas
6 kuud tagasi

Eestlast hullutab nn. sõnavabadus.

No
6 kuud tagasi
Reply to  Maakas

Ei ole siin pistmist sõnabanaduses. Pigem on millekist puudu. Taktitunne jne.