Läänemaa JK U17 võistkond tuli aastalõputurniiril kolmandaks

Läänemaa JK U17 tuli aastalõputurniiril kolmandaks. Foto: jalgpall.ee

Traditsiooniline aastalõputurniir jätkus Tallinnas Kalevi spordihallis täna, 27. detsembril, kui päeva esimesel poolel mängiti U17 eliitliigade teine turniir.

Läänemaa JK ja FC Hiiumaa ühistiimi noormehed mängisid sel võistlusel kaheteistkümne võistkonna seas välja kolmanda koha.

A-alagrupis tuli Läänemaa kaheteistkümne punktiga esimeseks. Kokkuvõttes saadi viiest mängust neli võitu ja üks kaotus Nõmme Kalju FC vastu.

Poolfinaalkohtumises B-alagrupis teisel kohal olnud Paide Linnameeskonnaga oldi sunnitud vastase 3:0 paremust tunnistama. Kolmanda koha mängus läks Tallinna FC Ararat juhtima, kuid eduseis mängiti käest ja lõpuvile kõlades näitas tabloo 3:1 Läänemaa JK kasuks.

Turniiri parimaks mängijaks valiti haapsallane Karl Kikas. Võistkonda juhendasid treenerid Aavo Tomingas ja Theimo Tülp. 29. detsembril tuleb aastalõputurniiril platsile Läänemaa JK esindusmeeskond.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
6 kuud tagasi

Tekst ütleb, et kolmandaks tuli Läänemaa JK ja FC Hiiumaa ühistiim. Kas tegu oli jälle kõrgema liigaga? Võistkond on see, kus mängivad poisid ja tüdrukud segamini. Kui on ainult poisid, siis on meeskond.