Lääne Elu paberleht laupäeval, 7. oktoobril

Lääne Elu

info@le.ee

Sireenide paigaldamise aeg pole veel teada

Ehkki päästeamet lubas üle Eesti paigaldada sireenid selle aasta lõpuks, on nende saamine takerdunud ja praegu pole teada, millal need Haapsallu üles pannakse. „Kõiki asulaid tänavu valmis ei jõua, nihkub ka järgmisesse aastasse,” ütles päästeameti sireenivõrgustiku projektijuht Tambet Vodi.

Haapsalu raudteejaamast sai Londoni lennuväli

Sel nädalal olid Haapsalu raudteejaam ja kuursaal taas filmirahva päralt, sest seal võeti üles tuleval sügisel publiku ette jõudvat Rootsi filmi „Rootsi torpeedo”. Neljapäeva õhtul või pigem öösel vastu reedet pärast viimase stseeni ülesvõtmist Haapsalu kuursaalis pakkis filmimeeskond oma tehnika lõplikult kokku – see oli 39 päeva kestnud võtteperioodi viimane võte.

Tiina Brock: Tammsaarest ma ei loobu!

Läänemaa aasta õpetaja Tiina Brock tahtis koolmeistriks saada juba lasteaias ja kõigile muulastele eesti keele selgeks õpetada, nüüd valutab ta südant, et eesti lapsed ei taha enam emakeelt rääkida.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
imeline
10 kuud tagasi

Eesti toiduhinnad võivad peagi võrdsustuda Soome ja Rootsiga, veel natuke ja ansapi unistus saab teoks