Talgulised lõid Peraküla palvemaja särama

Foto: erakogu

Laupäeval oli Peraküla vana palvemaja ümber tavatu sagimine – muidu aastakümneid ehk liiga harva külalisi võõrustanud hoone sai ühtäkki energiat täis.

Kohalik pärandkultuuri ja ajaloopärandi säilitamise ning hoidmisega tegelev MTÜ NordEstNõva oli nõuks võtnud sel aastal 95ndat sünnipäeva tähistavale majale taas elu sisse puhuda. Selleks kutsuti nii kohalikku kogukonda, kohaliku koguduse kui ka kaugemate koguduste inimesi appi talgutele. Eesmärk oli hoone aknad ja kui töökäsi jätkub, ka seinad puhastada vanast kooruma hakanud värvist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
järjekordne
10 kuud tagasi

propaganda üritus, aastakümneid ei teinud keegi sellest ubrikust väljagi

Sellises vanuses
10 kuud tagasi

peaks juba pääkolus juba üks mõttekõlks loksuma. Aga eks see nn. efektiivsus on eraldi teema. Vaadatakse “laiemat pilti” tagurpidi koonusest. Kuus inimest + redel! Uks töötaja oleks selle survepesuriga 1 tunniga selle töö ära teinud. Oluliselt kvaliteetsemalt. Õnneks hakkajamad vanaprouad ei kaasanud veel juuksefööne. Aga tuli meelde veel selline sõna AJURÜNNAK. Aga edu.

seeon
10 kuud tagasi

see energia tagajärg