Suur galerii: Bluusipeo tipphetked raudteejaamas ja linnuses

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 101

Fotod: Berta Valdma

Kahekümne kaheksas Augustibluus on selleks korraks lõppenud. Üritus möödus edukalt. Pealkorraldaja Indrek Ditmanni üllatuseks oli juba reede lõunast bluusitajaid plats täis. “Tavaliselt jõuavad külalstajad reede õhtul, aga seekord oli juba lõunaks linnus rahvast pilgeni täis,” imestas Ditmann.

Kui me Ditmanniga piiskopilinnuse väravate juures räägime, kõnnivad inimesed mööda ja soovivad talle jõudu, tänavad laheda ürituse eest või kiidavad niisama. Küsisin, kas selline positiivne tagasiside ja toetus on pidevalt. Ditmann tunnistab, et ikka enamuse ajast. “Loomulikult on ka vingumist, aga seda on vähe.” Mille üle siis inimesed vinguvad? “Mõnel aastal kui vihma sajab, siis vihma üle,” muigas Ditmann. “Vahetasime särkide värvi, on neid, kellele see ei sobi. Oleme saanud ka kirja teemal, kuidas kitarri kõva heli kahjustab tervist. Eks neid inimesi ole igasuguseid.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan Orav
1 aasta tagasi

Kas Eesti Hümni lauldi avalauluks püsti seistes või oli kõik purjus neegerorjade omalooming?

Bluus
1 aasta tagasi

Ziggy wild tõmbas esimesel päeval hästi käima.

Tuudur
1 aasta tagasi

Need noored peod nahka keeravatki !!!

kas
1 aasta tagasi

siis tugev müra ei rikugi kuulmist

Arvi
1 aasta tagasi

augustibluusist on tekkinud pensionäride kokkutuleku üritus kus noori ja läänemaa inimesi on raske leida

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  Arvi

Aastatega loksuvad väärtused paika!

kahvel tõstuk
1 aasta tagasi

Väärtused? – jah, tühistame bluusi! Uus bluus on burlesk, taukarrrrokk, ja niisama soigumine. Seepärast ongi publikuks vaid soni-tennis vanamehed oma matkatoolidega ja muidugi ka noored, kes arvavadki, et Taukar laulab bluusi. Hea, et seekord Allvee ei laulnud (mis ei tähenda, et ta tore ja hea inimene pole). Saan aru, et kõik ajaga ju muutub. Kuid et nii lühikese ajaga saab lihast kala, on ikka suht üllatav. Edaspidi kuulan bluusi raadiost.

Teisiti
1 aasta tagasi
Reply to  kahvel tõstuk

ajad muutuvad, ka Ozzy sureb kunagi, või sa arvad, et kõik on surematud ja igavesed?