Daire Kaup: vale või kastme sees

Daire Kaup. Foto: erakogu
Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :

Daire Kaup. Foto: erakogu

Kuuks ajaks on minu ja Toomase töökohaks Lääne-Prantsusmaal Bretignolles-sur-Meris asuv Michelini tärniga pärjatud restoran J. M. Perochon, Igor vihub samal ajal La Grand Roche’i nimelises restoranis.

Üheksa aastat tagasi saabus J. M. Perochoni restorani õuele õnn, esimene Michelini tärn. Seda tärni tuleb tõestada igal aastal – kord aastas külastab restorani rühm salajasi hindajaid, kes otsustavad tärni saatuse üle. Peakokk räägib hirmujudinatest, mida tundis, kui Michelin Guide’i lehel (guide.michelin.com) sel aastal oma nime ei leidnud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uskmatu-Toomas
2 aastat tagasi

Pole täna häda veel midagi sest varsti olete õnnelikud kui üldse võid kaste sees on.
Miljonid inimesed nälgivad,miljonid lapsed on alatoidetud aga meie “kultuurikandjad” jägavad tärne ?
Normaalne inimene sööb selleks,et elada aga mitte ei ela selleks,et süüa !

Mis nälg
2 aastat tagasi
Reply to  Uskmatu-Toomas

Maitsava söögi valmistamine ja selle söömine on ka omaette elamus ja elamise osa. Inimene ei pea ainult tuimalt suvalist körti näost sisse ajama. Sööki võib ja peabki nautima.

Nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Mis nälg

Paraku see sõda muudab maailma, eputamist hakkab kindlasti vähem nägema.