Kai Tarmula toob vanasse vaksalisse uue kontserdisarja

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kai Tarmula (vasakul) ja Marta Tammiste korraldavad Haapsalu raudteejaamas suvel neli kontserti. Foto Malle-Liisa Raigla

Viis aastat Haapsalu kuursaali tegevust juhtinud Kai Tarmula alustab sel suvel koos Marta Tammistega Haapsalu raudteejaamas kontserdisarja „Vana vaksal”.

„Esimesel suvel alustame turvaliselt nelja üritusega, väga suuri riske ei võta ja hoogu ei lähe,” ütles Tarmula oma plaane tutvustades. Paljuski tahab ta jätkata sama joont, mis kuursaalis aastatega juba sisse töötatud, ja üritustega, mille publik hästi vastu võtnud.

Selleks suveks on raudteejaama lahtisesse paviljoni plaanitud neli kontserti, mis kõik on Tarmula sõnul seotud linnas samal ajal toimuvate põhiüritustega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
endine haapsallane
2 aastat tagasi

Kontserdid kontsertideks, ent palju mõjusam uudis on Kai Tarmula osalemine TV3 populaarses seriaalis Armastus, kus ta teeb huvitava rolli. See vääriks Haapsalu publikule tutvustamist.