Konflikti saatel vallavanemaks kandideeriv Riisalu: olen hinges otsuse teinud

Lääne Elu

info@le.ee

Aivar Riisalu. Foto: Arvo Tarmula

Lääne-Nigula vallas vallavanemaks kandideeriv endine Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu (KE) pärast nimekirja lekkimist sinna enam ei kipu ja praeguse vallavolikogu alluvuses end töötamas naljalt ei näe, kirjutas Postimees.

Lääne-Nigula vallavanema kohale kandideeris kokku kuus inimest, nende seas Tallinna linnavõimu endine liige Aivar Riisalu. Tema kirjeldusel juhtus värbamisprotsessis see, mis juhtuma ei pidanud ning kandideerivad nimed lekkisid volikogu liikmete sekka liiga vara. „See on läinud avalikuks laadaks,” nentis ta.

„See, et nad selle naljaks pöörasid, maksab neile kätte. Sellisel moel nad sinna mõistlikku inimest ei leia, eelkõige ka ilmselt mitte mind,” ütles Riisalu.

Esmaspäeval läheb ta vestlusele siiski, kuid palju ei oota. „Ma arvan, et esmaspäeval on üheselt selge. Ütleme nii, et oma hinges ma olen otsuse ära teinud, et kui niimoodi asju aetakse, siis neid inimesi ma isegi ei taha aidata,” nentis ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kahepalgeline
2 aastat tagasi

Otsuse on juba teinud, aga ikka läheb vestlusele…..hahahaaa

einoh
2 aastat tagasi

Aasta vallavanemata,kas keegi tundis puudust?Tegel”t ta pole kuhugi kadunudki.

sinisilm
2 aastat tagasi

Mis iganes toimub,on kõik õige ja parim,tõde tõuseb ,vale vajub,varem või hiljem,kuni lõpuks kõik mõistavad.Edu!

Saarlane
2 aastat tagasi

No Vormsil lubati hakata asju ajama avatult aga teada ainult 17 kandidaati ja volikogu esimees ainult salatseb. Teil on kandidaadid teada ja ikka jama.

enn
2 aastat tagasi

oo aivar! palun ikka tule oma kõrgustest alla ja halasta natuke meie patuste peale siin ‘nigula vallas! me niiväga tahame omale nii suurt ja kõrge lennuga juhti meid pimedaid valguse paistele juhatama!

iseilutegijad
2 aastat tagasi
Reply to  enn

nii mõtleski. “Ma tulen Tallinnas, ma oskan, ma tean ja tunnen. Ma hakkan kõike ja kõiki juhtima ja õpetama” Vald jääb töösse ka ilma Riisaluta. Kui otsus mehel tehtud, siis nii ju ongi, pole paha!

Jaanus
2 aastat tagasi
Reply to  iseilutegijad

“Meie oleme Tallinnast ja meie maksame???” ehk maakad on rumalad ja ei oska kaasaegset juhtimiskunsti!!!

Fekalist on paljastatud järjekordselt
2 aastat tagasi

Sulidele meeldib asju varjatult ajada. Nüüd tuli see õnneks varakult välja!

Läänlane
2 aastat tagasi

Huvitav küll kui inimene kandideerib Riigikokku, siis on küll kõik avalik.Miks siis nüüd peab asi salajane olema, miks ei võiks seegi avalik olla, vallavanem ju samuti esindab valda.

fekalist
2 aastat tagasi

isegi käpu dir. on nimeliselt teada, ei pea ju sellise tähtsasse ametisse kandideerimist varjama

lugeja
2 aastat tagasi

Et Riisalule ei meeldi meie seadused. Eriti avaliku teabe seadus. Meil ei ole kombeks avalikku teenistusse juhiks kandideerijate nimesid salastada. Vastupidi, neid peaks üldsus juba enne ikka teadma ja tundma.

Noor penskar
2 aastat tagasi

Tundub,et seal volikogus on ikka väga masendav kamp koos.

Riisalu
2 aastat tagasi
Reply to  Noor penskar

on Kullamaa juurtega ja loomulikult isiksus. Ta pole mingi tropp, kes laseb ennast läbipõlenud lõhmuse kambal mõnitada. Asi algas ju sellest, et lõhmus nihverdas ja sättis nii, et tugev keskerakonna seltskond jäi volikogus seina äärde, ega Kampman, kes on tegija ja olnud mitmel puhul volikogu esimees, seda ei unusta.Olen noore penskariga täiesti nõus.

Aime Kullamaalt
2 aastat tagasi
Reply to  Noor penskar

Ekre poisid saaks ju oma tööd teha kui metsloomad ei segaks! Järgmine aasta valige arukamalt!

valija
2 aastat tagasi
Reply to  Noor penskar

Vaat mina ei saa aru, miks need vallavanema kandidaadid, kes enne valimisi rahva ees mesimagusat juttu ajasid, nüüd siis koos Mikuga põnnama lõid? Valijate lollitamine jällegi.