Neuroloogiahaigla sai teatejooksust 3000 eurot

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Suvine teatejooks tõi neuroloogiahaiglale 3000eurose annetuse. Foto: Urmas Lauri

Eesti suurim koolinoorte spordiüritus heategevuslik teatejooks andis Haapsalu neuroloogilisele rehabilitatsioonikeskusele (HNRK) üle 3000 euro suuruse annetuse.

HNRK juhi Toomas Dannenbergi sõnul on heategevusega kogutud raha abiks just neis valdkondades, mis jäävad raviplaanide täitmisest väljapoole, kuid mis aitavad oluliselt kaasa taastusravil viibivate patsientide paranemisele. „Olgu tegemist täiendustega spetsiaalsetesse terviseradadesse, mis innustavad lapsi teraapiate vahepeal liikuma, või panus mõne töötaja koolitusse, tänu millele saame pakkuda patsientidele paremat teenust,“ ütleb Dannenberg.

Teatejooksu eestvedaja Erik Pallase sõnul on annetus igal aastal olnud sihtotstarbeline ja toetatud on HNRK välis- ja siseliikumisradade loomist. „Sel aastal andsime kliinikule vabad käed kasutada annetatud summat neis kohtades, kus king kõige rohkem pigistab,“ ütles Pallas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments