Lääne-Nigula valimisdebatt oli üksmeelne

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 34

Malle-Liisa Raigla fotod

Esmaspäeva õhul Oru kultuurisaalis toimunud Lääne-Nigula valimisdebatt kujunes üsna üksmeelseks, kus erakondade ja valimisliitude esinumbritel olid erimeelsused üksnes haridusvõrgu korrastamise osas.

Debatil tutvustasid esmalt valimisliidu Tegusalt Tulevikku esinumber Neeme Suur, valimisliidu Tugevad Kogukonnad esinumber Mikk Lõhmus, Keskerakonna esinumber Andres Kampmann, EKRE esinumber Hardi Rehkalt ja Reformierakonna esinumber Jaanus Ratas oma nimekirju ja põhilubadusi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kullamaal
2 aastat tagasi

Ahh?
Kas see on see sama Janek Loorens, kes plätserdas Otiga jurtad, aedikud, tõkkepuu- taskuga, Kullamaa järve puhkeala detailplaneeringu, asukohaga Kullamaa liivamägedesse Marimetsa looduskaitsealale?
Toidujäätmed ja prügi laotatakse laiali loodusesse. Sigatsemine olgu lõppenud!
Käed eemale Rahva varast!

Joonas
2 aastat tagasi

Päris “huvitav” oli kuulata Kampmanni etteheiteid valitseva koalitsiooni aadressil. Ometi on ta ju ise praeguses volilogus sellesama koalitsiooniliige!
Samuti sjad suu muigele see, kui Ratas rääkis, et valla poolt antavad toetused tuleb igal aastal üle vaadata ja korrigeerida! Reform hakkab toetusi tõstma!? Hahahaaa

Valija
2 aastat tagasi

Seekord võidab ekre

kui
2 aastat tagasi

vaadata neid tegelasi, siis mida oodata luitunud, läbipõlenud eelmisest vallavanemast, kes käib uhkelt särgil kiri MINU LÄÄNE-NIGULA? Mida oodata koolidirektorilt, kes väriseb oma koha pärast ja laulab alati üksmeeles kaasa, mida arvata mehest, kellel on küll lobe jutt, kuid tegusid pole, mida arvata mehest, kellel soeng nagu inglise peaministril, kuid mis on tegudest ette näidata ei tea- volikogu protokollidest midagi ei leidnud. Mida arvata noorest mehest, kes on volikogus põhiline sõnavõtja ja ettepanekute tegija, kas tõesti oli ta kõikide eeltoodutega üksmeeles?- raske uskuda, aga valik on teie- valige persooni, kes on midagi ka konkreetselt teinud, mitte ainult blää- blää- blää-… Loe rohkem »

optimi
2 aastat tagasi
Reply to  kui

Ei hakka neid õpetusi küll järgima. Kõigis ja kõiges näed AINULT negatiivset. Valin ikka ise, ilma “kui” juhendita.

Huviline
2 aastat tagasi
Reply to  kui

Ja kes see olla võiks, kellele hääle soovitate anda?

Saunja
2 aastat tagasi
Reply to  Huviline

Mina annsn hääle 114 Janek Loorens. Korralik härra ja tegude mees mitte nagu siin puldil mõni ülesse vupsitud põhulõug. Edu Janekile!

MART
2 aastat tagasi

Hardi ei sobi EKRESSE.Ta on liiga hea, ei oska räusata.Pole nagu EKRET üldse.

Karlsson
2 aastat tagasi
Reply to  MART

Oled hommikuse konjakojoomise maha jätnud või mitte? EKRE nn. “räuskamine” on juba väga ära kulunud. Kui midagi sisulist öelda ei ole, siis on parem vait olla.

mis tibla kombed enned on
2 aastat tagasi

kui üksmeelne siis võiksid ju kõik vennad ühte parteiise astuda ja valla areng käib sama hooga alla kui see seni toimunud on. aga ilmselt ongi vaja tõestada seda et vahet pole keda valida ega olukord on nagu nii seal kus päike ei paista

Kehva elu korraks vaja
2 aastat tagasi

Elu on lihtsalt liiga hea, et iga tegu ja jutt paneb virisema. Tehtagu mida tahes, kohe on vingatsid kohal.

Tahan teada
2 aastat tagasi

Palun fakte valla alla mäge mineku kohta. Mis oli enne, ütleme näiteks aastal 2011 paremini ja nüüd täiesti põhjas on? Või mis ajast te arvestate seda sama hooga alla käimist?

Nõva piirkond
2 aastat tagasi
Reply to  Tahan teada

Oli valla esimene valik, mis täiega põhja lasta. Aga seal võib, valijaid ju vähevõitu, kes kisa tõstavad. Järgmine kord läheb tähelepanu juba kuhugi suuremasse kohta.