Vormsis lähevad vastamisi Keskerakond ja kaks valimisliitu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Algor Streng. Foto: Urmas Lauri

Algor Streng. Foto: Urmas Lauri

Vormsis lähevad vastakuti kaks valimisliitu – sepp-paadimeister Algor Strengi Avatud Vormsi ja kunagise Vormsi vallavanema Tanel Viksi valimisliit Tasakaalus Arenev Vormsi.

Streng ja Viks mõlemad vastandavad end neli aastat tagasi valimised võitnud Terve Vormsi valimisliidule, mille liikmed nad olid. Terve Vormsi juht ja Vormsi vallavolikogu esimees Ivo Sarapuu  kandideerib aga seekord hoopis Keskerakonna nimekirjas, mille kokkupanek edeneb tal visalt.

Neli aastat tagasi samuti Terve Vormsi nimekirjas kandideerinud Streng on uude ühendusse kaasa võtnud oma endised liidukaaslased pruulmeistri Arkadi Tammiku ja Vormsi kooliõpetaja Madli Tarjuse. Koos nendega kandideerib produtsent Karl Kermes ja endine TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel, kes on ka valimisliidu kandidaat Vormsi vallavolikogu esimehe kohale.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sokk
2 aastat tagasi

Pildi pealt jääb mulje ,nagu kinda .kuduja

ai ai
2 aastat tagasi

Laske Strenk välja rahva hulka

oi oi
2 aastat tagasi

kuidas see Koska kõik valla tööd endale sanud on

uskmatu-toomas
2 aastat tagasi

Mis see Vormsi siis eriline on kui terves meie “vabas” riigis käib 30 aastat üks ärapanemine! Kõik lubavad maad ja taevad kokku ennem valimisi aga pärast …
Meie poliitikud on KÕIK ainult kahepalgelised suured lubajad,valimisseadus on ajast arust,kriminaalseadustik samuti,kohut mõistab prokuratuur ja tegelikkuses just sellist eestit me tahtsime ! Mida sogasem vesi seda …. !

Asunik
2 aastat tagasi

Pooled vormsikad kandideerivad ja ülejäänud jagelevad keda valida võib ning lõpuks on kõik tülis 🙂 ja nii valimistest valimisteni jne

kes
2 aastat tagasi

pääseb rahapaja juurde, kes hakkab teid ja maid erastama, kes keelusilte üles seadma, kes rootsi kunnile palvekirju kirjutama