Haapsalu muusikakooli ja korvpallitreeningu osalustasu tõuseb

Elen Freivald

elen@le.ee

Läänemaa koolipoiste korvpalliturniiri kolm paremat võistkonda mõlemas vanuseklassis. Erkki Lass

Läänemaa koolipoiste korvpalliturniiri kolm paremat võistkonda mõlemas vanuseklassis. Erkki Lass

Haapsalu linnavolikogu andis reede loa tõsta korvpallitrenni ja muusikakooli osalustasu.

Aselinnapea Kaja Rootare ütles volikogus, et ettepaneku osalustasu tõsta on esitanud kahe huvikooli juhid - muusikakooli ja spordikooli direktor. Rootare sõnul on tehtud ka põhjalik analüüs ja põhjust vastu vaielda ei olnud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eino
3 aastat tagasi

Mõistlik otsus. Kui arengut tahta, siis peab natukene selle eest tasuma ka. Niisama polegi ju vast väga mõtet lollitada. Tasuta võib metsa vahel jooksmas käia.

Täpsustan
3 aastat tagasi

Korvpallis oli õppemaks seni vaid 10 eurot kuus. Selleks, et piisavat mängupraktikat saada, on võistelda vaja ja 10 euro eest ei ole see paraku võimalik. Haapsalus on lastel tegelikult väga head võimalused huviringide mõttes ning igati mõistlikud osalustasud.

oeh
3 aastat tagasi

pange juba kinni, läänemaal nagu raha laiata rahval

Kohusruslik
3 aastat tagasi
Reply to  oeh

Aa sa küsi ka oma töö eest rohkem. Kõik hinnad tõusevad vastavalt inflatsioonile jms. Töötasu samamoodi. Keegi sulle niisama midagi rohkem pakkuma ei tule.

Mõtekas
3 aastat tagasi
Reply to  Kohusruslik

Lihtne loogika ütleb, et kui keskmine palk tõuseb, siis saab ka linn rohkem tulumaksu. Kui linn saab tulumaksu rohkem, siis seda ta saab juba minu tulumaksu arvelt ning palun väga tõstke siis iga aastaselt, nagu riigikogulastelgi, kasvuprotsendi arvelt palkasid.