Galerii: peaminister Kallas tegi koduteel peatuse Pikajalamäel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Fotod: Urmas Lauri

Reedel külastas peaminister Kaja Kallas Läänemaad. Haapsalus kohtus ta ettevõtjate ja linnarahvaga, peaministri visiidi lõpetas Palivere turismi- ja tervisespordikeskuse külastus.

Kohtumine Läänemaa reformierakondlaste ja peaministri vahel algas Pikajalamäel Kaja Kallase sünnipäevaõnnitlustega (ta sai eile 44-aastaseks). Lääne-Nigula volikoguliige, reformikate vallavanema kandidaat Jaanus Ratase kinkis vägeva rukkilillekimbu ning turismi- ja tervisekeskuse juht Mati Kallemets lisas omaltpoolt kettagolfi ketaste komplekti.

Kallemets selgitas peaministrile pikalt ja põhjalikult, mis on Pikajalamäel seni korda saadetud ning mida veel kavatsetakse teha. Turvameeste saatel tehti metsatiir puuetega inimeste tarvis tehtud rajal ning Kallemets maalis Pikajalamäe nõlval seistes suusakeskusest ja kettagolfiradadest tulevikupildi.

Peaministrilt Palivere keskuse teenindushoone ehituseks otsesõnu raha ei küsitud ning peaminister seda pakkuma ka ei kippunud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati
3 aastat tagasi

Eesmärk ja tulemus on, et ka mujal peale Tallinna tehakse sporti, investeeritakse sporditeenuste arendamisse, mida toetab kohalik kogukond ja omavalitsus. Nagu täna toimunud 26. Palivere Miilijooks kasutas suures osas Palivere Turismi- ja Tervisespordikeskuse inventari ja sama ka XV Pal-Klaas Marimetsa Kapp Palivere rattamaraton 26. juunil või iga neljapäevased Palivere discgolfi nädalamängud investeeringute tulemusena rajatud Palivere discgolfi pargis. Ainuüksi kunstlume tootmisse on investeeritud 320 tuh eurost sh suusarajatraktor, turbiinid, pumbad sealjuures riigieelarvest 50%. Külaskäigu tulemusena loodame riigieelarve finantseerimise jätkumist tulevikus ja tuleb kindlasti kasutada kõiki võimalusi tutvustada Palivere Turismi- ja Tervisespordikeskust ka vabariigi valitsuse tasemel. Täname kõiki huvi tundmast ja ootame… Loe rohkem »

kolla
3 aastat tagasi

Kas ta siis ei teadnud,et Läänemaalt pole midagi virutada,papa siim tegi puhta vuugi.

silm
3 aastat tagasi

Korruptsiooni-erakond …

Huviline
3 aastat tagasi

Valimiskampaania on täies hoos

to huviline
3 aastat tagasi
Reply to  Huviline

Löö ka kaasa ja toeta Jaanus Ratast. Keegi pole veel suutnud Läänemaa tähtsamat ja vajalikumat spordi objekti Lääne- Nigula vallas peaministrile tutvustada. Olen kindel, et Jaanus Ratas ja Marek Topper suudavad selle punnseisu lahendada ja Läänemaa saab endale esindusliku talve ja suve spordikeskuse hoolimata Lõhmuse ja kompanii vastuseisust, rahvas lihtsalt ootab seda juba aastaid.

Penskar
3 aastat tagasi
Reply to  to huviline

Kas laigid on seotud valimistega, või tõesti ei soovita seda keskust? Olen palju ilmas elanud aga seda, et ei soovita sellist suurt keskust näen esimest korda.