Läänemaa JK on Esiliiga B-s kolmandal kohal

Laupäeval pidas Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskond esimese pealtvaatajatega kodumängu Tallinna JK Leegioni U21 vastu, mille läänlased võitsid 6:2.

Mängu esimese 49 minuti jooksul lõid läänlased kokku viis väravat, seejärel lõid vastased kaks väravat ja lisaminutil said läänlased veel ühe värava löödud.

Kuigi Esiliiga B edetabelis olid vastased praegu lõpupool, ei ole Läänemaa jalgpalliklubi juhi Triin Vellemäe sõnul liigas kergeid vastaseid. „Pigem oli mängu tulemus üllatav – vastastel on palju noori ja andekaid mängijaid,” ütles Vellemäe.

Esiliiga B edetabelis on Läänemaa JK seitsme mänguga praegu 3. kohal – saadud on neli võitu ja kolm kaotust.  „See hooaeg on olnud nagu Ameerika mäed – on olnud kas korralikud võidud või korralikud kaotused,”  ütles Vellemäe.

Samuti on Esiliiga B-s mängivate väravaküttide edetabelis 3. kohal tänavu esimest korda Läänemaa JK-s mängiv Juhan Jograf Siim, kes on seitsme mänguga löönud seitse väravat. Viimases mängus laupäeval lõi ta kaks väravat.

Vellemäe ütles, et esimesel publikuga jalgpallimatšil oli publikut üllatavalt palju – 85 inimest. Läänemaa JK järgmine kodumäng on pühapäeval, 20. juunil kui vastaseks on Vändra JK Vaprus, kelle vastu läänlased varem mänginud ei ole.

Ka juulis on kolm kodumängu –  14. juulil mängitakse Viimsi JK vastu, 17. juulil Nõmme Kalju FC U21 vastu ja 31. juulil Ida-Virumaa FC Alliance vastu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments