Endise Rondo kohviku ruumides plaanib Tallinnas tegutsev restoran Rado avada juuni keskel teise restorani.
„Teeme Haapsallu oma Tallinna restorani väikese õe,” ütles restoranipidaja, Paliverest pärit Triinu Tapper.
Endise Rondo kohviku ruumides plaanib Tallinnas tegutsev restoran Rado avada juuni keskel teise restorani.
„Teeme Haapsallu oma Tallinna restorani väikese õe,” ütles restoranipidaja, Paliverest pärit Triinu Tapper.
Rupskid on tegelikult kõige väärtuslikum osa loomast. Kiskjad pistavad ikka esmalt saaklooma sisikonna nahka, alles seejärel võetakse muud kehaosad ette.
on välja kujunenud klientuur, mille toovad suveks Haapsalusse. Rado peakokk on endise Ribe peakokk. Tervitan nende tulekut. Elavdavad seda Posti tn lõiku.
No eluaeg on teatud rupskitest , mis looma veristades lihast jäävad (kopsud, suda, maks, keel jne.) midagi toiduks tehtud. Kas nüüd just restorani peaks sellenimelise avama on natuke naljakas, kuid teada on ütlus, äri on äri , ju siis nii on. Mind sellenimeline söögikoht ei kutsu.
Pulli mune ju ka süüakse
Rupski restoraan? Sealt saab vist ainult rupskeid? Eriti põnev
,tuule ta, iial ei tuule ta