Läänemaale lisandus 23 koroonaviirusega nakatunut

Koroonavaktsiin. Foto: Arvo Tarmula
Koroonavaktsiin. Foto: Arvo Tarmula

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 7265 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 1553 ehk 21,4% testide koguarvust.

Läänemaale lisandus 23 koroonaviirusega nakatunut. Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 1311, Eestis keskmiselt 1507,9.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 1033 inimesel. 814 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 107, Lääne-Virumaale 86, Tartumaale 60, Viljandimaale 50 ja Raplamaale 40 uut positiivset testi. Jõgevamaale lisandus 28, Saare- ja Järvamaale 26, Läänemaale 23, Pärnumaale 20, Põlva- ja Valgamaale 7, Võrumaale 5 ja Hiiumaale 4 uut nakkusjuhtu. 31 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 698 patsienti.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 172 183 inimesele, kaks doosi on saanud 57 738 inimest.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ehh
3 aastat tagasi

Oi tsirkus, olerex ähvardab vallandada töötajad, kes ei lase end vaktsineerida :))) Sealsed töötajad peaksid selle kirja saades päevapealt minekut tegema ja ühise avalduse tegema kohtusse! Täna ähvardavad vaktsiiniga, homme käsivad ei tea mida ja oledki õigusteta isik ehk maakeeli ori!

Tuule
3 aastat tagasi
Reply to  Ehh

Selle eest küll kedagi vallandada ei tohi. Vaktsiin on kõigile vabatahtlik.

Ehh
3 aastat tagasi
Reply to  Tuule

Jah, aga näe mis teevad. Eestlased võiksid kordki ühisena koonduda sellise sunnimeetme vastu, aga vaevalt., hoopis hakatakse ükteist süüdistama ja ära panema. Kahju sellest muidugi. Ma ei usu näiteks, et põhjanaabrid end niiviisi orjastada lasevad. Ma pole vaktsiini vastane, aga sellisel viisil see ei ole õige. Inimesed oleksid nagu mingi kalts või ma ei teagi, ei leia õiget sõna

Ehh
3 aastat tagasi
Reply to  Tuule

Postimehes kirjutas

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Ehh

vaktsineerimine on vabatahtlik ja sellega survestamine ükskõik millisel viisil ei ole lubatud. Euroopa Parlamentaarne Assamblee , vastuvõetud resolutsioon inimõiguste kohta, nr 2361. Olerexi tööandjad peaksid sellega tutvuma, ennem, kui seadust rikkuma hakkavad. Töötajad peaksid ka end harima ja omi õigusi teadma!

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

täpsemalt punktid 7.3.1 ja 7.3.2. Linki ei hakka siia kopeerima, see kustutatakse tavaliselt ära, aga leiate ise Euroopa Parlamentaarse Assamblee lehelt kõik kenasti üles.

jamps
3 aastat tagasi

sellest haapsalu linn 16, võtke kokku end lõpuks …

Aaa
3 aastat tagasi

Ärge minge testima? Saame numbrid nulli.

vingu viiul
3 aastat tagasi
Reply to  Aaa

Lugesin ühte artiklit DELFI.st kus on kirjas, et terviseameti andmed näitavad, et alates vaktsineerimise algusest on 414 inimest koroonaviirusega nakatunud pärast esimese doosi saamist ja 76 inimest pärast teist süsti. Peaks keegi peaministrit ka valgustama, et see on vaktsineerimise loomulik kulg ja numbrid peavadki enne langust kõrgel ära käima, et siis kukkuda. Mul on juba sellest infost pea mitme numbri võrra suurem ning müts ka enam pähe ei mahu. Vaataks hoopis kuidas valimistega tegeletakse-neil olla jooksuaeg hakanud.

Aaa
3 aastat tagasi
Reply to  vingu viiul

no mna tean seda, ühte tüüpi vaktsiinides ongi ju viirusekehad meelega sees, et organismis aktiveerida kaitsemehhanism. Ühesõnaga pommitatakse viiruseosakestega ja kui päriselt kokkupuude on, siis organism reageerib juba kiirelt. Testid näitavad muidugi nakatumist, mis aga igakord ju tõsi pole päris. Lihtsalt huvitab, kellele on kasulik neid numbreid pidevalt suurena näidata?

maestro
3 aastat tagasi

suri 14
Tallinnas

solist
3 aastat tagasi
Reply to  maestro

muri 7,5 keilas