Politsei kontrollis nädalavahetusel piirangutest kinnipidamist

Politsei kontrollis nädalavahetusel viiruse peatamiseks mõeldud piirangutest kinnipidamist – ühistranspordis 35 korral, kauplustes ja tanklates 125 korral, söögikohtades 62 korral, spordisaale seitsmel ja kirikuid 11 korral.

„Saame öelda, et üldpilt piirangutest kinnipidamise osas oli hea ja märkimisväärseid probleeme ei esinenud. Siiski tuli politseinikel näiteks ühele poele selgitada praegu kehtivaid reegleid oma müügi korraldamiseks. Samuti oli üldine pilt hea maski kandmise osas. Nädalavahetusel tehtud kontrollid näitasid, et maske kannab suurem osa inimestest ehk umbes 90% juhtudest kandsid inimesed maski. Kiidan kõiki inimesi ja ettevõtteid, kes piirangutest kinni peavad, sest praegu on kontaktide vähendamiseks oluline kõikide pingutus, et aidata kaasa viiruse taandumisele,“ ütles politseijaoskonna välijuht Rene Pajula.

Möödunud nädalal alustas Haapsalu politsei 19 väärteomenetlust ja reageeris 45 väljakutsele, millest suur osa olid liiklusalased rikkumised.

Möödundu nädalal oli ka üks avarii, kus valesti valitud sõidukiiruse tõttu sõitis sõiduauto vastu tee ääres olevat puud. „Praegusel ajal on ilmad hästi muutlikud ja sellepärast on oluline olla eriliselt tähelepanelik, valida oludele vastav sõidukiirus ning olla kindel, et sõiduki rehvid vastavad nõuetele. Talverehvid ei ole küll praegu enam kohustuslikud, kuid rehvivahetusega ei maksa kiirustada, kuna teeolud võivad olla halvad,“ ütles Pajula.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nojahnoh
3 aastat tagasi

Minge kontrollige ikka vàike ahlis pidusid ja kogunemisi lisaks.

Hea Okkupant
3 aastat tagasi

Politsei kontrollis … ja kirikuid 11 korral.
Miks siis kirikuse? Või jesus kraist ei kaitse ise oma kari? A. Võib olla ise istub järjekorras vaktsineerida, noh igaks juhuks.. mine tea..

idufirma
3 aastat tagasi
Reply to  Hea Okkupant

Kuskohast me selle kõiketeadja küll leiame, kes oskab sinu peas tärganud küsimustele küll vastata.

KaKa
3 aastat tagasi
Reply to  idufirma

Lossiplats 4 proovi küsida sealt

No nii
3 aastat tagasi
Reply to  KaKa

Esimene miinuse panija ärkas juba mentide staabis ……..

Tead!
3 aastat tagasi
Reply to  Hea Okkupant

Hea Okkupant! Ära enam peale võta!

Hea Okkupant
3 aastat tagasi
Reply to  Tead!

Ei ole palju võtnud – 300gr. vodka, but koos hea sakuskaga!
Rohkem politsei midagi pole teha, muud kuid maskita kinni pidata ja kirikud läbi vaadata. Nendel, muidu, oma tõsine tööd on küll, mille est valitsus palka maksab.