Üheksa-aastane Elsa: ma oleks peaaegu lakke hüpanud!

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kui näitlemisest aega üle jääb, siis mängib Elsa Johanna Talvistu hiirtega. Neid on tal täpselt 33 tükki. Foto: Arvo Tarmula

Kui näitlemisest aega üle jääb, siis mängib Elsa Johanna Talvistu hiirtega. Neid on tal täpselt 33 tükki. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu koolitüdruk Elsa Johanna Talvistu sai osa Endla teatri uues suvelavastuses.

Endla lavastaja Kaili Viidas valis Elsa välja 138 tüdruku seast.  Juunis saab temast „Põrgupõhja uue Wanapagana” Riia – peategelase tütar, kellel on tükis märgilise tähtsusega roll.

„Kuidas see siis juhtus?” küsin. „See juhtus nii, et vanaema saatis sõnumi, et ta...” alustab Elsa. Ta on just koolist koju jõudnud, sööb elutoas suure laua taga lõunat ja kõlgutab jalgu. „...nägi televiisorist, et Endla teatrisse otsitakse tüdrukut ja ma tahtsin kindlasti osa võtta,” lõpetab Elsa. Tal on heledad sirged juuksed, vanaaegse mustriga kahar kleit ja aval naeratus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tere
3 aastat tagasi

Tubli tüdruk. Edu väikesele Elsale!