Haapsalu tüdruk tegi Endla teatris särava rolli

Elsa Johanna Talvistul on võime olla nähtavalt olemas ka siis, kui tal pole teksti ega isegi erilist tegevust. Foto: Priit Loog

Kui kristalselt aus olla, siis ajendas Endla suvelavastust vaatama minema see, et Haapsalu tüdrukul Elsa Johanna Talvistul on selles Põrgupõhja Jürka kõige noorema tütre Riia roll. Elsa Johanna on silma jäänud Anne Suislepa teatritrupi lavastustes ning mitmetel etluskonkurssidel. Nüüd siis mängimas kõrvuti kutseliste näitlejatega professionaalses teatris. Liiatigi loos, mis pole kaugeltki mitte lastetükk või noorele vaatajale suunatud lavastus.

Riia tuli lavale etenduse alguses ja lõpus. Dramatiseerija Ott Kilusk tõi romaani lõpu näidendi algusesse. Mis maha andis põletada, on maha põletatud. Kes maha tuli lüüa, on maha löödud või sündinust omadega sassis.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Elutöö spetsialist
2 aastat tagasi

Siinkohal ei tasuks unustada, et Elsa (nagu ka Katrina on Helen Nelisele) on Anne Suislepa elutöö ja Anne peaks kindlasti tema tulevikurollide eest tasu saama. 😀 😀

Elisa
2 aastat tagasi

aga emale ? 🙂

Troska
2 aastat tagasi

Iga laps on oma vanemate elutöö, mitte nende, kes elavad enda elamata elu andekate laste najal välja. Kedagi ei saa teha andekamaks, kui nad sündinud on!