Galerii: kultuurikeskuses saab kahe päevaga vaktsiinisüsti 332 inimest

Vaktsineerimine. Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14
Haapsalu algkooli direktor Malle Õiglas ütles, et oli koroonavaktsineerimisega nõus kohe. Malle-Liisa Raigla

Täna algas Haapsalu kultuurikeskuses õpetajate, päästjate, politseinike ja vabatahtlike koroonavaktsineerimine.

Täna keskpäevaks oli vaktsiinisüsti saanud 57 inimest. Vakstineerimisele tulid kohale kõik, kes ennast täna hommikuks registreerinud olid.

Haapsalu algkooli direktor Malle Õiglas ütles, et torge oli nii väike, et ei tundnudki seda. „Ma olin algusest peale kindel, et lasen ennast vaktsineerida kohe kui saab,” ütles Õiglas.

Tema sõnul lasevad vaktsineerida enamik kooli õpetajaid.

Seda, et torget polnud tundagi kinnitas ka psühholoog Kirsi Rank. „Ärevus on ikka natukene, et mis nüüd saab,” ütles Rank. Ta lisas, et vaktsineerimine on üks nendest asjadest, mida ta saab teha, et ühiskond taas normaliseeruks. „Kõik on sellest koroonast väsinud,” ütles Rank.

Läänemaa ühisgümnaasiumi õpetaja Renata Lukk ütles pärast vaktsineerimist, et tunne on tal väga hea. „Hetkel ei tunne ühtegi kõrvaltoimet, võib-olla need avalduvad hiljem,” ütles ta.

Ka Lukk ütles, et oli vaktsineerimisega kohe nõus, sest oma töö tõttu puutub ta kokku paljude inimestega ja on ka reisimishuviline. „See võib reisimise lihtsamaks teha,” ütles ta.

Kahel päeval vaktsineerib Qvalitase arstibrigaad Haapsalu kultuurikeskuses 332 inimest. Kaitsesüstimisele on vaktsineeritavad kutsutud iga kahe minuti tagant. Pärast vaktsiinisüsti peavad inimesed 15 minutit ootama, seejärel võivad lahkuda.

Malle-Liisa Raigla

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Nii on
3 aastat tagasi

Eesliini töötajatest saan ma aru, et vaja vaktsineerida aga nendest vabatahtlikest mitte selles kontekstis. Jutust järeldub, et mine tõmba sappa sinna ja saad sutsaka kätte. Anarhia ruulib ühesõnaga jah.