Opositsioon esitab abielureferendumi eelnõule 9300 muudatusettepanekut

Abielusõrmused. Foto: Pixabay
Abielusõrmused. Foto: Pixabay

Reformierakond esitab kolmapäeval riigikogu põhiseaduskomisjonile üle abieluteemalise rahvaküsitluse eelnõule tehtud 3500 muudatusettepanekut. Sotsid teatasid 5800 muudatusettepaneku esitamisest, kirjutas ERR.

„Kuna meie eesmärk on see planeeritav rahvahääletus ära hoida, mis on korraga nii mõttetu, naeruväärne kui ka julm, siis me oleme valmistanud ette ligi 3500 muudatusettepanekut,” ütles Reformierakonna esimees Kaja Kallas.

„Meie kindel siht on jätta ära referendum, mille vastu on Turu-Uuringute ASi hiljutise uuringu andmetel 58 protsenti Eesti inimestest. Sotsiaaldemokraatide ettepanek koalitsioonile on referendumieelnõu mitte edasi menetleda. Aga selle kindlustamiseks, et referendumit ei toimuks, esitame me eelnõule tuhandeid muudatusettepanekuid. Eesmärgiks ei ole aja kulutamine ega nende ettepanekute läbi hääletamine, eesmärgiks on seisata plaan, mis lõhestab rahvast ja toob niigi keerulisel ajal ühiskonda uusi pingeid,” ütles Sotsiaaldemokraatide esimees Indrek Saar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
toiduahelast
2 aastat tagasi

ilma jäänud nimetavad endid opositsiooniks, samamoodi nagu nüüd, destruktiivselt, käitusid nad rahvaga ka oma17 a. valitsemise ajal, täites ainult endi taskuid ja võõraid käske

Mupo
2 aastat tagasi

Sotsid teel vabalangusesse. Tõmbavad refid ka kaasa.

???
2 aastat tagasi

Tõsiselt või? Ja mendes tüüpide arusaam oma elust on ikka veel, et nad oma palga sisulise tööga ära teenivad? Erasektoris sellised skeemitajad kaia vastu ei peaks…

Kui nii siis nii
2 aastat tagasi
Reply to  ???

Ainus võimalus valitsejate lollusele reageerida. Vähemuste üle ei hääletata. Rahumeelsed vähemused, kes mind ei sega. EKRE vääjamõeldud tüli.

2. kodanik
2 aastat tagasi

Selle tüli mõtles välja omal ajal üks tegelane kooseluseadust läbi surudes. Praegu tegeleb ta Ristil tuuleveskite vastu võitlemisega. Eks tulevik näitab, mis pull sellest välja tuleb. Riik on võtnud endale roheenergia kohustused ja tuuleveskid pannakse kuhugi jõuga püsti. Ainult et see raha mida praegu lubatakse, jääb siis olemata. Nii ikka juhtub, kui saad aru, et valimised on ukse ees, aga paned oma mõjuanalüüsiga veidi puusse.

2. kodanik
2 aastat tagasi

Sotside ainus viimase aja plaan, et kõik narkootikum tuleks riigi kulul enne tarvitamist ära testida, on absoluutselt pingevaba ja rahvast ühendav. 🙂