2

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 12. novembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne-Nigula vald saab endale 28 koera

Selle nädala lõpus saab Lääne-Nigula vald enda hoole alla 28 koera, kelle veterniaaramet omanikult ära võtab. Kolmapäeval käis Lääne-Nigula valla teede- kommunaalnõunik Olev Peetris koos veterinaarameti Läänemaa peaspetsialisti Tõnu Erikuga koeri kokku lugemas ja nende vanust ja sugu hindamas. Kui alguses oli teada, et koeri on 19 või 21, siis kolmapäevasel lugemisel selgus, et neid on hoopis 28.

Micha Strauss pani kuhikpeenra kasti

Micha ja Maria Straussi koduaia nurgas Haapsalus Väike-Liiva tänavas püüavad möödujate pilku neli meetrikõrgust laudvooderdisega peenart. Tegemist pole tavaliste, vaid hoopis hügelkultuuri- ehk kõrgpeenardega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Covid
Covid

Elagu Nõva jälle,teeme aplausi.

Ainus teema
Ainus teema

mida LE-st veel lugeda, kõik muu on üks roosa löga.

wpDiscuz