Algas Läänemaa ettevõtlusnädal

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ettevõtlusnädalal toimub Läänemaal mitmeid seminare ja koolitusi. Fotol turismiseminar. Foto: Arvo Tarmula
Ettevõtlusnädalal toimub Läänemaal mitmeid seminare ja koolitusi. Fotol turismiseminar. Foto: Arvo Tarmula

Täna algav ettevõtlusnädal alapealkirjaga „Avasta ettevõtlikkuse valem!” toob Läänemaale pea 20 koolitust, konverentsi ja töötuba, mis aitavad arendada ettevõtlikkust.

„Tänavusel ettevõtlusnädalal tutvustame viise, kuidas olla ettevõtlikum ja nutikam, seetõttu on üheks fookuseks ka e-kaubandus, sest just tänu veebipõhistele lahendustele õnnestus paljudel ettevõtjatel sel aastal koroonakriisi kiuste oma tegevust jätkata või isegi uuele tasemele viia,” ütles Maakondlike arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige Andres Huul.

Ettevõtlusnädala raames toimub tänavu üle Eesti pea 200 temaatilist üritust. Kõikides Eesti maakondades korraldatakse ettevõtlusega alustama julgustavaid veebiseminare, konverentse, töötubasid ning muudes formaatides üritusi. Suurem osa neist on osalejate jaoks tasuta.

SA Läänemaa juhatuse liikme Anu Kikase sõnul keskendub Läänemaa ettevõtlusnädal ettevõtlusega alustajatele ja noortele.

„Soovime, et ettevõtlik vaim oleks inimestes olemas juba n-ö maast madalast. Samuti on COVID-19 kriis toonud välja, et oma olukorra parendamiseks tuleb olla ettevõtlik ja leida keerulises olukorras võimalusi, just neid erinevaid viise, kuidas seda teha pakume tänavuse programmi raames,” selgitas Kikas.

Kikase sõnul on ettevõtlusnädal Läänemaal julgustanud inimesi olema ettevõtlikumad, seda nii noorte kui ka vanemate inimeste hulgas, andnud palju uusi teadmisi ja jaganud mitmeid kogemuslugusid, mille edust või n-ö ämbritest on kuulajatel olnud võimalus õppida.

Läänemaa ettevõtlusnädala ürituste programmiga saab tutvuda ja üritustele registreeruda veebilehel.

Ettevõtlusnädal kestab 5.-11. oktoobrini.

  • Ettevõtlusnädal on suurim üle-eestiline ettevõtlusüritus, mis toimub igal aastal oktoobrikuu alguses.
  • Ettevõtlusnädalat korraldavad maakondlikud arenduskeskused.
  • Sel aastal toimub ettevõtlusnädal 15. korda ja kõigis 15 maakonnas. Ettevõtlusnädala eesmärk on inspireerida ja julgustada inimesi enda ideid ellu viima, olgu selleks näiteks äriga alustamine, e-poe loomine või mõne uue põneva tootega turule tulemine.
  • Ettevõtlusnädala korraldajad järgivad valitsuse ürituste korraldamise nõudeid ja terviseameti soovitusi, et tagada kõikidele huvilistele turvaline üritustel osalemine.
  • Korraldajad soovitavad siseruumides toimuvatel sündmustel kanda maske.
  • Ettevõtlusnädal on valmis tegema ürituste korraldamisel ka jooksvaid muudatusi juhul, kui olukord seda ette nõuab.
  • Ettevõtlusnädal viiakse ellu Euroopa regionaalarengu fondi toel.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments