Volikogu otsustas anda pakiautomaatide raha spordihoonele

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula spordihoone. Foto: Urmas Lauri

Olmeploki (vasakul) laepaneelid osutusid nõrgemaks, kui esialgses projektis kirjas oli, seega tuleb need eraldi toestada. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna volikogu otsustas oma neljapäevasel istungil pakiautomaatide soetamiseks plaanitud 70 000 eurot anda Lihula gümnaasiumi spordihoonele.

„Lihula gümnaasiumi spordihoone renoveerimisel on ilmnenud lisa- ja muudatustööde vajadus,” nentis volikogu esimees Arno Peksar.

„Seal on kolmes pundis töid,” selgitas Peksar. „Olmeploki laepaneelid osutusid nõrgemaks, kui esialgses projektis kirjas oli, seega tuleb need eraldi toestada. Teine on see, et kui läbi viia eri treeninguid, siis kajab saalis vastu – on vaja paigaldada helisummutusplaate. Ja kolmas töö on see, et kui esialgu plaaniti spordivarustus, näiteks rööbaspuud, lohistatavatena, siis nüüd paigaldatakse spordiriistade tarvis põrandasse tüüblid ja siinid.”

Lääneranna vald sai riigilt koroonaviiruse eriolukorra tõttu erakorralist investeerimistoetust 400 000 eurot.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jüri
3 aastat tagasi

Lihulas tehakse ikka korralikku mõttetust, vanale raudteele veeti valgustus tehti lai asfaltee , vesi kanal.Aga seal kus inimesed elavad ei saa vett ,ega kanalit ehitada pole raha. Nimetavad seda miskiks tööstuspargiks kuigi elektrit seal pole .

August
3 aastat tagasi

Loomulikult, paigutame ikka kogu raha LIHULASSE. Vägisi jääb mulje, et siin Lääneranna vallas muud kohta peale Lihula ei olegi, KURB!

juss
3 aastat tagasi
Reply to  August

Ise tuleb aktiivsem olla! Vana tõde on, et kui sa ei tegele ise poliitikaga, tegeleb poliitika sinuga! Ja valimistel vaadake hoolega, keda valite! Populistide aeg peaks ikka möödanik olema!

misasja
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Eksite juss, see aeg alles tuleb. Vanade stagnantide aeg peaks läbi olema, aga neid veel jätkub päris palju igasugustele ametikohtadele.