Beguta taimetoidukohvikusse tulevad võrkkiiged

Beguta Kevvai taimetoidukohviku terassil, kuhu tulevad peagi ka võrkkiiged. Arvo Tarmula
Beguta Kevvai taimetoidukohviku terassil, kuhu tulevad peagi ka võrkkiiged. Arvo Tarmula

Beguta taimetoidukohvikus saab sel aastal einestada võrkkiikedes istudes.

Kohviku pidaja Beguta Kevvai sõnul on aias viis lauda, kus saab puutevabalt einestada ning iga laua ääres on üks võrkkiik. „See mõte on mul juba viis aastat olnud, pole siiani jõudnud teha,” ütles Kevvai.

Võrkkiiged plaanib Kevvai välja riputada laupäeval.

Lisaks viie lauaga terrassile mahub kohvikusse sisse 20 inimest. Tavaliselt on Kevvai sõnul inimesed siiski väljas, üksikud on sees. „Meil ei käi nii palju inimesi, et järjekord oleks ukse taga,” ütles Kevvai.

Kohvik avas uksed täna. Nagu eelmistel aastatel, saab kohvikus juua ökokohvi ning süüa gluteeni- ja suhkruvabu toorkooke, lisaks on veganbufee, mida saab ka kaasa osta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments