Galerii: algas Tallinna maantee remont

Teetööd algasid Kase tänava poolsest otsast. Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9
Teetööd algasid Kase tänava poolsest otsast. Malle-Liisa Raigla

Täna hommikul algas Tallinna maantee rekonstrueerimine.

Juba enne kella 9 mürisesid masinad ja töömehed freesisid asfalti. Kella üheksaks oli freesitud juba pool triipu Kase tänavast Vahtra tänavani. Freesitud oli ligi 10sentimeetri sügavuselt.

Hommikul oli kohal neli töömeest – üks freesimismasina roolis, üks veoauto, kuhu läheb asfaldipuru ja kaks kontrollisid maja ees asuvaid haljasalasid metallidetektoriga, et leida kanalisatsioonikaevud.

Tallinna maanteel rekonstrueeritakse lõik Vahtra tänavast Kase tänavani.

Lepingu järgi peavad tööd Tallinna maanteel ja samuti remondis oleva Jaama tänaval valmis olema 31. augustiks. Remonttööde hind on 1,377 miljonit eurot. Tööde teostaja on Lääne Teed OÜ.

Haapsalu linn sai Jaama tänava ja Tallinna maantee rekonstrueerimiseks riigilt toetust 1 miljon eurot ja linnaeelarvest lisati sellele summale 377 000 eurot.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Huviline
4 aastat tagasi

,,Tallinna maanteel rekonstrueeritakse lõik Vahtra tänavast Kase tänavani.”

Tekib küsimus, et kas siis jääb see 100m lõik kuni alexela väljasõiduteeni tegemata ja peab kunagi veel ühe suve kannatama?

Vambola
4 aastat tagasi

Super, et ka see lõik saab korda