Haapsalu kultuurikeskus on kinni

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Raamatukotid ootasid inimesi kultuurimaja fuajees laual. Arvo Tarmula
Raamatukotid ootasid inimesi kultuurimaja fuajees laual, tänasest on raamatukogu kinni. Arvo Tarmula

Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi ütles, et neljapäevast läheb kultuurimaja kinni ja uksele pannakse info vajalike telefoninumbritega. Kultuurimaja inimesed käivad tööpäevadel siiski kordamööda tööl.

Murumäe sõnul vähendatakse kütmist kogu kultuurikeskuses: „Meil on ikkagi 6000 ruutmeetrit ja kõike seda kütta, kui maja kinni on, pole suurt mõtet,”

Kultuurikeskuse kontoriruumides keerati küte maha juba kolm päeva tagasi. „Praegu on 18 kraadi,” ütles Murumägi kolmapäeval. Kui kontoris liiga jahedaks läheb, võetakse appi elektriradiaatorid.

Küsimusele, kui palju kütte mahakeeramisega raha kokku hoitakse, ei osanud Murumägi vastata.

Esialgse plaani järgi jääb kultuurikeskus suletuks 1. aprillini. „Edasi juba vaatame,” ütles Murumägi. Ära jäänud või edasi lükkunud ürituste piletite muutmise või tagasiostmise kohta jagatakse jooksvalt infot kultuurikeskuse kodulehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments