Lääne-Nigula vallast saab taotleda haridusstipendiumi

Lääne-Nigula vald kuulutas välja haridusstipendiumi konkursi, mida võivad taotleda nii üldharidus-, kutse- kui ka kõrgkoolide õpilased, kelle elukoht on Lääne-Nigula vald.

Stipendiumifond on tänavu 5000 eurot. Vallavanem Mikk Lõhmuse sõnul on vald igal aastal summa jaganud kümmekonna õpilase vahel. Seejuures ei ole kõik saanud võrdse summa – mõnele õpilasele on vald andnud 800 eurot stipendiumi, mõnele teisele 300 eurot.

Kõigi kandideerijate avaldusi ja motivatsioonikirju hindab komisjon. „Peab suutma selgitada, mida tema õpingud Eesti riigile ja Lääne-Nigula vallale kasu võivad tuua,” ütles Lõhmus.

Üldhariduskoolide õpilaste puhul hindab vald ka nende saavutusi olümpiaadidel ja õpilasvõistlustel, samuti ühiskondlikku aktiivsust. Lõhmuse sõnul on seni haridusstipendiumile kandideerinud vähe kutsekoolide õpilasi.

Stipendiumile saab kandideerida 6. märtsini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments