Läänemaa jalgpallimeeskond murdis esiliigasse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuigi üleminekumängudel esiliiga B-sse jäi Läänemaa jalgpalliklubi Sillamäele alla, saadi õigus sinna tõusta, sest Sillamäe klubi diskvalifitseeriti võlgade pärast.

„Väärime seda kohta ja saame esiliigas ka hakkama,” ütles Läänemaa jalgpalliklubi (LJK) juhatuse esimees Tiit Koel. „Läänemaa jalgpalli jaoks on esiliigasse tõusmine suur saavutus. Kindlasti aitab see kaasa klubi arengule.”

Esiliiga B on tugevuselt kolmas meistriliiga ja esiliiga järel. LJK treener Theimo Tülp ütles, et praegu käib meeskonna kokkupanek. Et paljud mängijad elavad Tallinnas, hakkavad treeningud toimuma nii Tallinnas kui ka Haapsalus. Esiliigasse pääsemise lävel pole Läänemaa jalgpallimeeskonnad veel kunagi olnud.

Suureneb ka treenerite ja mängijate koormus. Esiliiga B-s on hooajal 36 kohtumist, iga vastasega kohtutakse kaks korda võõrsil, kaks korda kodus.

Meeskonna treenerid on samad kes eelmisel hooajal. Peatreenerina jätkab Theimo Tülp ja abitreenerina Aavo Tomingas. Klubi juhtkonnas muudatusi ei ole.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Puzikov
4 aastat tagasi

jälle Kalev libistab 🙂