Politsei otsib pealtnägijaid, et tuvastada, kes sõitis tennisehalli akendesse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaubiku sissesõidust sai kannatada spordihoone aken. Arvo Tarmula

Reede hilisõhtul sõitis Volswageni kaubik Mulla tänaval tennisehalli aknasse, lõhkudes nii klaasid kui ka raamid. Häirekeskus sai teate õnnetusest kell 23.50. Kui politseipatrull kohale jõudis, oli auto otsapidi aknas, võtmed ees, kuid juhti kaubiku juures ei olnud.

Haapsalu politsei vanemuurija Vello Palmitsa sõnul on õnnetuse asjaolud selgitamisel ja esmaspäeval polnud selge, kes avarii põhjustas. Kaubiku omanik on politseil küll teada ja temaga on ka vesteldud. Omanik elab spordihoone lähedal ja pargibki oma sõidukit Mulla tänava ääres. Palmitsa sõnul väidab aga autoomanik, et ta pole õnnetust põhjustanud ega ole kellelgi ka autot kasutada lubanud. Seetõttu on Palmitsa sõnul alustatud kriminaalasi sõiduki omavolilise kasutamise kohta.

Palmits palus kõigil, kes õnnetust nägid, politseiga ühendust võtta telefonil 473 2807 või vello.palmits@politsei.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Epee
4 aastat tagasi

Kas ikka mitte vehklemishalli akendesse sisse ei sõidetud?

Prohvet
4 aastat tagasi

Palju hullem, kui mõni oleks spordihoone ujula akna puruks sõitnud ja klaasitükid ujujaid vigastanud oleks. Mingeid kaitsetoruseid pole ning miskipärast harjutavad just autokoolide õpilased seal tagurdamist. Õnnetus on seal vaid aja küsimus.