Black Bird jätkab Muhu väina regatil liidrina

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kapten Tarmo Polli koos meeskonnaga on Black Birdil kõigil neljal senisel Muhu väina regati etapil poodiumile jõudnud. Foto Arvo Tarmula.

Pärast eilset Abruka ringi jätkab 62. Muhu väina regatil oma võistlusklassi liidrina Haapsalu jahtklubi jaht Black Bird (kapten Tarmo Polli).

Kolmapäeval sõideti Muhu väina regati neljas etapp – Abruka ring, mille folkboodi Jonna pardal tegi kaasa ka president Kersti Kaljulaid.

Purjetajatele oli etapp keeruline, sest pea tund peale starti tabas võistlejaid tuulevaikus. Abruka saare taga seisid jahid kaks tundi tuulevaikuses. Regati peavõistlusjuhi Andres Taltsi sõnul võitsid need, kes olid osavamad või kellel oli rohkem õnne.

ESTLYS III klassis võitis teist etappi järjest Black Bird. Kõigil etappidel poodiumile jõudnud Black Bird juhib oma klassis võistlust ka nelja etapi kokkuvõttes.

Samas võistlusklassis lõpetas Haapsalu jaht Ragamuffin (Sander Saarik) Abruka ringi 7. kohaga ja on kokkuvõttes kümnendal kohal. Tuuslar (Erko Sepp) oli täna 21. ja on kokkuvõttes 23. kohal.

ORC I klassis lõpetas Matilda 4 (kapten Koit Pauts) Abruka ringi 4. kohaga ja on nüüd nelja etapi kokkuvõttes teisel kohal.

ESTLYS I klassis oli Haapsalu jahtklubi jaht Chantal (Ingar Lao) neljandal etapil kuues ja on kokkuvõttes seitsmendal kohal.

ORC III klassis võistlev läänlaste-saarlaste ühismeeskonnaga Lagle III (Ülari Velviste) oli eilsel etapil seitsmes ja on kokkuvõttes viiendal kohal.

ESTLYS II klassis võistlev Hilja (Villem Reinaas) aega kirja ei saanud ja on kokkuvõttes 29. kohal.

Folkbootidest jätkas võidu lainel Lind (Tiit Riisalo), kus roolimehena purjetab Vaiko Vooremaa. Kõik neli etappi võitnud Lind juhib ka folkbootide klassis ka kokkuvõttes.

Täna purjetavad võistlejad Roomassaarest Pärnusse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments