Väikesed kunstnikud joonistasid muusikat

Lääne Elu

info@le.ee

Joonistus: Lisete Kliss, Ridala põhikooli 2. klass

Lääne maakonna klassiõpetajate ainenõukogu on juba aastaid korraldanud maakonna 1.–2. klassi õpilastele konkurssi “Väike kunstnik”.

Selle aasta teema oli “Muusika minu sees”. Osalesid Oru, Haapsalu põhikooli, Palivere, Haapsalu linna algkooli, Kullamaa, Uuemõisa, Ridala  ja Viigi koolide õpilased. Töid hindasid Haapsalu kunstikooli õpetajad Aide Leit-Lepmets ja Karel Rahu.

Hindajad tõid välja, et õpetajad on osanud teema juures lapsi hästi oma mõtete väljendamiseks käivitada. Joonistajad olid kujutanud muusikat enda sees looduse, loomade, huumori, instrumentide ja laulmise kaudu.

Äramärkimist leidsid 19 tööd, laureaatideks nimetati Hendry Kruusmaa  ja Liisa Brit Zolotov Paliverest ning Lisette Kliss Ridala koolist. Äramärgitud töödest valmis rändnäitus, mis käib läbi osalenud koolide.

Klassiõpetajate ainenõukogu nimel Riina Leidasalu ja Õnnela Palmiste-Selberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments