Saarso lahkub EKREst ja loobub riigikokku kandideerimisest

BNS

Mart Saarso. Foto: erakogu
Mart Saarso. Foto: erakogu

Saaremaa vallavolikogu liige Mart Saarso astub Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast (EKRE) välja ja loobub riigikokku kandideerimisest isiklikel põhjustel.

Saarsoo kinnitas reede hommikul BNSile, et neljapäeva hilisõhtul saatis sellekohase teate tõepoolest tema ja lisas, et põhjused on „sügavalt isiklikud”.

Oktoobris valis EKRE Läänemaa ja Saaremaa ringkonna ühine üldkoosolek Saarso riigikogu valimiste Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ringkonna esinumbriks, kuid sellest hoolimata sai piirkonna esinumbriks EKRE esimehe Mart Helme abikaasa ja Tallinna volikogu liige Helle-Moonika Helme. Saarso ei soovinud vastata küsimusele, kas ta lahkub erakonnast ja loobub kandideerimisest sellel põhjusel.

„Kes soovis anda mulle oma poolthääle, andke see palun muhulasele, Daniel Mereäärele. See on mees, kes ajab saarterahva asja,” ütles Saarso.

Riigikogu valimised peetakse 3. märtsil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kes
5 aastat tagasi

on see Saarsoo, et hüppab mättalt mättale. Imelikud inimesed- kord nii, siis naa, peas pole ilmselt aruraasugi ainult tung toiduahelasse.

Vaatleja
5 aastat tagasi

Olin minagi sunnitud sellest erakonnast lahkuma,mulinaerakond nr.2

2. kodanik
5 aastat tagasi
Reply to  Vaatleja

Räägi siis mõni pikantne seik ka sellega seoses. Kes sundis ja millal ja miks… Praegu ju paras aeg oma fantaasial lennata lasta. 🙂 Me Too 🙂

Nimi
5 aastat tagasi

eks see lääne-eesti pank tekitab ikka ädaohutunde.