Elu24: Karilaid miilustab endast poole noorema blogijaga

Lääne Elu

info@le.ee

Jaanus Karilaid (41) ja Anita Sibul (19) ööklubis Amogo. Foto: ekraanitõmmis Elu24 videost
Jaanus Karilaid (41) ja Anita Sibul (19) ööklubis Amogo. Foto: ekraanitõmmis Elu24 videost

Keskerakonna aseesimees ja riigikogu liige Jaanus Karilaid (41) tabati ööklubist Amigo intiimselt tantsimas endast poole noorema blogija Anita Sibulaga (19), vahendas Postimehe meelelahutusportaal Elu24.

Laupäeva varahommikustel tundidel jagus Karilaiul silmi aga vaid noorukesele Anita Sibulale (19), kes on modellimõõtu juutuuber ja unistab ilma teha ärimaailmas.

Jaanus Karilaid kommenteerib kõnealuseid sündmusi ööklubist järgmiselt: „Tantsida on tervislik, soovitan kõigile!” Küsimuse peale, kas tal on endast poole noorema modellimõõtu Anitaga suhe, vastab Karilaid eitavalt. „Väga tore ja soliidne õhtu oli, lihtsalt tore seltskond, lõbusad inimesed ja tantsimine on tervislik,” sõnas mees Elu24le.

Karilaid arvab, et tema elukaaslane suhtub intsidenti positiivselt: „Inimesed peavad olema lõbusad ja rõõmsad,” lisas ta ja andis teada, et rohkem ei soovi ta sel teemal rääkida.

Poliitik Jaanus Karilaid on vabaabielus Maarja-Liis Arujärvega, kellega kasvatatakse kaht ühist last. 2016. aastal antud intervjuus rääkis paar, et nende ligi kaks kümnendit kestnud suhe on õnnelik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Metsaelanik
5 aastat tagasi

Meelelahutusportaal LääneElu24

Lõps
5 aastat tagasi

Mul oli ka küljeluu kõrval veel üks tibi.

2. kodanik
5 aastat tagasi

Blogijad ongi sellised…. 🙂

Just
5 aastat tagasi

Käige minu tegude, mitte jutu järgi.