Valge Daam toob karmimad parkimiskeelud

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto Arvo Tarmula

Tavapäraselt on Haapsalu vanalinn Valge Daami ajal autoliikluseks suletud, kuid sel aastal tuleb Koidula ja Rahu tänava autoomanikel oma sõidukid mujale viia, sest ürituse ajal keelatakse seal parkimine ära. Päeval on suletud ka Vaba tänava parkla.

Traditsiooniliselt soovitatakse kõigil autoga saabuvatel linnakülalistel vältida vanalinna sõitmist, et mitte tekitada ummikuid. „Viidad on üleval Tallinna maanteel juba alates Tamme tänava ristmikust ja need suunavad Holmi parklasse. Haapsalus on ju kõik väga lähedal ja palume kasutada võimalust parkida seal, kus on selleks ruumi, mitte trügida kitsastel vanalinna tänavatel,” ütles Haapsalu linna avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hook
5 aastat tagasi

Oli ka juba aeg parkimist korraldada-suve viimased üritused juba käes!!?

Georg
5 aastat tagasi

Linnavalitsus ja LE võiks leida lahenduse, kuidas sellised artiklid, milles on (kui on) olulist infot linnakodanikule ja külalisele tasuta loetavad oleks.

greg
5 aastat tagasi
Reply to  Georg

Tõesti! Puha tasulised artiklid, ärgu neid pealkirju siis ka kajastagu ja infi otsitakse Läänlasest.

Ära tüüdanud kohalikelt almuse anumine
5 aastat tagasi
Reply to  Georg

LE on pankroti künnisel. Sellest ka käsi almuse küsimiseks välja sirutatud.