Veikko Kõrv sai Turba kooli direktoriks

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Veikko Kõrv. Arhiiv

Harju Elu kirjutab, et tänasest juhib Turba kooli matemaatika- ja füüsikaõpetaja Veikko Kõrv, kes on Läänemaal olnud Vormsi ja Noarootsi kooli direktor. Mullu töötas Kõrv õpetajana Haapsalu põhikoolis.

Kõrv ütles Harju Elule, et märkas Turba kooli direktori konkursi kuulutust kevadel Õpetajate Lehes.

„Eks mul oli teada ka, et seal ei olnud kaua aega direktorit. Ma isegi tunnen eelmist direktorit Kädly Künnapit, kuna meie lapsed käivad Haapsalu linna algkoolis samas klassis,” ütles Kõrv Harju Elule.

Künnap vabastati Turba kooli direktori ametist mullu märtsis, sest ta oli tellinud töid ja teenuseid oma elukaaslase firmalt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jens
Jens

Aastake ehk ikka paigal?!

Jux
Jux

Varsti mehel Eesti koolidele ring peale tehtud😂

küsimus
küsimus

Juba Turbas,kuhu edasi?

Nojah
Nojah

Nõva?

wpDiscuz