Lääne Elu paberleht laupäeval, 3. detsembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel0312001

Kapo andis aru, kuidas valiti Eestisse pagulasi

Pagulaste teabepäeval Uuemõisa lossis rääkis kaitsepolitsei, milliseid uuendusi tehakse pagulaste taustauuringus ja järelkontrollis, et Haapsalus toimunud perevägivalla taolised tragöödiad korduda ei saaks.

Õpiabi päästab kahemehi

Möödunud nädalal Läänemaa sädeinimesteks kuulutatud Katrin Tiido ja Helen Edasi veavad Hoovõtukeskuse kaudu väänikuid põhikoolist läbi. Haapsalust alguse saanud ettevõtmine, milles teevad raskustes õpilased koduseid töid koos vabatahtliku täiskasvanud abilisega, päästab lapsed põhikoolist väljakukkumisest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
KAUPO ja KALEV
7 aastat tagasi

Meile meeldib leelotamine ja lilled…

Leelo Lill
7 aastat tagasi

Väheste kommentaaride põhjus võib olla loomulikult see et Lääne Elu võrguversiooni loebki reaalselt umbes 20 inimest. Ülejäänud on loobunud. Nüüd mõtlesin endamisi veel seda et kui annaks anonüümse vihje või koputaks oma nime all Kapole et Koit Uusi ja Innar Mäesalu tegevus Haapsalus tuleks luubi alla võtta sest seal tundub olema mingi jama kuna kriitiline meel, kaine mõistus ja mõtlemine nii ütleb. Mida te arvate kuidas nad reageerivad?

Leelo Lill
7 aastat tagasi

Rändekava teemadel: „Kui keegi märkab või kõhutunne ütleb, et vist on mingi jama, tuleb sellest kindlasti teada anda“ – see on tsitaat Lääne Elust ja seda ütleb KAPO ametnik varjunimega „Kalev“. Aitäh, „Kalev“, Lääne Elu vahendusel. Igaühel kel Eestis mõistus peas karjub ja kisendab kõhutunne juba pikemat aega. Aru ei saa miks selline anonüümsus KAPO poolt kui näiteks internetikommentaatoritelt nõutakse oma nime all esinemist. Või suu pidamist. Või noh eks organid saavad need nimed teada niikuiinii kui nad väga tahavad. Ku mina noo rolin siis räägiti ka et ärgeminge sellele või sellele üritusele, kohale tulevad miilitsad, teevad pilti ja panevad… Loe rohkem »

Leelo Lill
7 aastat tagasi

Ei tea millal laulev revolutsioon KAPOsse jõuab? Miilitsad pole kuulnud et USAs on uus president ja inimkaubanudele tõmmatakse pidurit. Saksas saab esiinternats Angela Merkel suure tõenäosusega järgmistel valimistel kinga. Nüüd tuleks Eestis se va „rändekava“ momentaanselt külmutada mitte jahuda midagi seosetut mingitest… “uuendustest”. Angela räägib 500 000 illegaalse immigrandi tagasisaatmisest. Keegi teda „vihakõnes“ ei süüdista. Rahvale on tarvis midagi luuletada kuid see teda vist seekord ei aita. Meil peaks nüüd tõesti olema mõtlemiskoht ja pidurit tõmmata sest olukord piduri tõmbamiseks on soodne. Muidu on meil skisofreeniline olukord nagu NSVL ajal kus kõige suuremad kommunistid ja küüditajad ei olnud mitte Kremlis… Loe rohkem »

No ma ei tea
7 aastat tagasi

Küll tuleb vaeva näha mingite vabakuulajate pärast .