0

Lihulas on homme suur ettevõtluspäev

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Koit Uus

Koit Uus on üks ettevõtjaist, kes astub ettevõtluspäeval üles. Foto: arhiiv 

Homme peetakse Lihulas ettevõtluspäeva nimega „Piiridest välja..”.

Järjekorras neljandal Lõuna-Läänemaa ettevõtluspäeval räägib Tallinna teaduspargi käivitaja Ott Pärna maailma arengutrendidest ja tulevikutööst. Peale selle toob Pärna kümme ettevõtlusega seotud näidet laiast maailmast.

Ettevõtluspäeval jagavad oma kogemusi Narma juht Janek Vipre, Estonian Nature Tours omanik Marika Mann, Lääne maavanem Neeme Suur ja Haapsalu uksetehakse omanik Koit Uus. Sõna saavad ka Lõuna-Läänemaa kohalikud tegijad Aimar Roomets ja Olev Mihklemaa.

Lõuna-Läänemaa ettevõtluspäev peetakse Põhjala Tehno ruumides aadressil Lihula, Penijõe tee 3.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Medja
Medja

on see ainult vabamüürlaste ordu üritus?

Teele
Teele

Huvitav mis kandi tegijad siis Vipre ja Mann on ? Artikli autor ilmselt ei tea läänemaa elust suurt midagi.

Su
Su

ise tead või? Mõlemad on Lihulas. Hari ennast.

wpDiscuz