Tänasest sõidab Lux Express Haapsalu vahet kaks korda päevas

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Foto: arhiiv

Lux Expressi buss

Kui seni sõitis Lux Expressi mugavustega buss Tallinn-Haapsalu liinil ühe korra päevas, siis tänasest sõidab buss seda liini kaks korda päevas ja piletihind muutub eakatele ning kuni 16aastastele  odavamaks, teatas Lux Express.

Lux Expressi bussid vahetavad välja Sebe  bussi väljumise Tallinnast kell 9.30 ja Haapsalust kell 12. Jätkuvalt saab sõita Lux Expressiga iga päev Tallinnast Haapsallu kell 18.30 ja Haapsalust Tallinna kell 6.30.

Eesti Bussi turundusjuhi Marel Kallase sõnul on reisijad tänavu aprillis avatud Lux Expressi Haapsalu-suunalise väljumise hästi vastu võtnud ja andnud  kindluse reiside arvu suurendamiseks.

Neile, kes soovivad reisi ajal arvutiga tööd teha, on  bussis tasuta traadita internetiühendus. Iga istme juures on personaalne meelelahutusseade ja elektriseadmete laadimisvõimalus.

Lux Express ei nõua bussi sisenemisel prinditud pileteid. Sõiduõiguse tõestamiseks saab kasutada kas elektroonset piletit, ID-kaarti või PINS kaarti. Pileteid on võimalik osta Lux Expressi kodulehelt www.luxexpress.eu ning läbi TPilet.ee piletiostusüsteemi, samuti bussijaamadest.

Lux Expressi piletihinnad Tallinna-Haapsalu liinil:

PINS'i VIP klient 4,6 €

Eakas üle 60 a 4,60 €    

Laps kuni 16 a (k.a) 4,60 €    

Noor kuni 26 a (k.a) 6,80 €

Täispilet 7,6 €

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
See`le...
8 aastat tagasi

Ära noruta. Sõida bussiga Vana-Pääskülani, seal ju rongijaam kohe üle tee. Mina olen nõnda lustimas käinud. Pääskülast rongile ja Balti jaama. Sealt juba edasi, kuhu hing ihkab. Ja pärast sama ringiga tagasi. Lõbu laialt.

See
8 aastat tagasi

on ikka jama et buss ei lähe Balti jaama, rongiga tahaks sõita…, vahet pole mis pilet siis maksaks.