Lihulas on külas kaheksa riigi õpetajad

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Lihula kooli külastavad sel nädalal kaheksa riigi õpetajad: Rumeenia, Slovakkia, Itaalia, Kreeka, Hispaania, Soome, Türgi ja Poola. Tegemist on kolmeaastase projektiga, tänavune on teine aasta. Projekti üks eesmärke on soodustada õpetajate rahvusvahelist koostööd. Seni on kokku saadud Rumeenias, Türgis ja Soomes. Lihulas tutvuvad õpetajad valla koolikorralduse ja huvikoolidega.

Eile tutvusid õpetajad Lihula gümnaasiumiga, kus õpilased olid õppinud selgeks iga külalisriigi keeles laulu või tantsu. Seejärel tutvuti Lihula kunsti- ja muusikakooli õppekorralduse ja raamatukoguga. Päeva lõpuks külastati Lihula mõisa, kus tegutsevad rahvaülikool, muuseum, käsitöökoda ja Kaitseliidu Lihula malev. Kavas on külastada ka Lihula lasteaeda ja Metsküla kooli.

Üks projekti eesmärke on propageerida tervislikke eluviise. Soomes õpiti sportmänge ja võeti muudelgi spordialadel mõõtu. Valminud on iga riigi spordikuulsuste kalender ja kehalise kasvatuse tunni metoodiline videomaterjal.

Kaheksa riigi õpetajad eile Lihulas. Fotod: Janar Sõber

DSC_0006 DSC_0071 DSC_0076 DSC_0079 DSC_0081 DSC_0084 DSC_0088 DSC_0094

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments