Suurperede liidu emad pääsevad tasuta joogafestivalile

Kaia Ansip

kaia.ansip@gmail.com

 

Sel aastal kingivad Haapsalu joogafestivali korraldajad Läänemaa suurperede liidu emadele tasuta pääsme festivalile. Festival on tasuta ka kõikidele lastele 12. eluaastani (k.a) ja neile on mõeldud lasteprogramm Haapsalu linnusehoovi mänguväljakul.

„Pakume kingitusena kõikidele Läänemaa suurperede liidu emadele võimalust külastada sellesuvist joogafestivali Haapsalus, sest emadel, eriti suurperedes, on raske leida aega enese jaoks ja sageli napib ka võimalusi,” ütles festivali peakorraldaja Merit Raju.

Läänemaa Suurperede liitu kuulub 82 perekonda ja igas peres kasvab vähemalt neli alla 19aastast last. Keskmiselt on suurperedes kuus last.

„Tahame pakkuda suurperede emadele võimalust joogafestivalil puhata ja saada aimu joogapraktika imelistest taakaalustavatest tehnikatest,” ütles Raju.

Läänemaa suurperede liidu juhatuse liikme Anneli Erstu hinnangul on umbes 10 protsenti liidu emadest joogaga kokku puutunud.

18. ja 19. juulil neljandat korda peetav Haapsalu joogafestival toob kohale üle tuhande huvilise.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karla
8 aastat tagasi

issid saavad piletid tantrafestivalile…seal palju mõnusam….

Ivo
8 aastat tagasi

Appi, appi kus on zoovolinik, mehi diskrimineeritakse? Suurperede isad vääriksid samuti tasuta joogat, nad ei ole kindlasti seda vähem väärt!

kohalik
8 aastat tagasi
Reply to  Ivo

Ära kisa, keegi ei diskrimineeri neid papasid, keegi peab lastega koju jääme ju, kui emmed seal joogatavad.

Karla
8 aastat tagasi

Aga Tantrafestival?

koogu
8 aastat tagasi

Kui nüüd Imeline loeks artiklit veel kord, siis näeks, et joogat pakutakse siiski ainult emadele 🙂

imeline
8 aastat tagasi

kuidas kõik neid suurperesid landivad, papid ristsetel, pangad oma imikukaartidega, igasugu ametnikud, nüüd siis pakutakse joogat ette ja taha ka lastele ning mingit imelist TAAKAALUSTAVAT tehnikat ja puha tasuta – imline

kes
8 aastat tagasi
Reply to  imeline

need kõik siis ikka on? Näiteks KOV-d ei pööra suurperedele üldse tähelepanu.Samas võiksid.